«Māja–2»: Alianas Ustinenko dzemdības kļūs par dārgākajām projekta vēsturē

foto: dom2.ru
foto: dom2.ru

Pēc televīzijas celtniecības nosacījumiem projekts apmaksā pāru kāzu izdevumus.

Tāpat organizatori apņemas finansēt dalībnieču dzemdības. Ja šova vadībai nāksies maksāt par Alianas Ustinenko dzemdībām, tad izdevumi būs lielāki nekā iepriekšējo dzemdību gadījumos.

Pēdējo ēteru laikā 19 gadus vecā līgava pastāvīgi saka, ka grib pamest Krieviju un aizbraukt uz ārzemēm, piemēram, uz Spāniju. Viņas izredzētais Aleksandrs Gobozovs nav tik bagāts, lai nopirktu nekustamo īpašumu Eiropā un tur dzīvotu kopā ar ģimeni. Viņš arī dzimtenē nevar nopirkt zemes gabalu, nerunājot jau par ārzemēm. Bet meitene nezaudē cerības, – vēsta eurosmi.ru.   

12. novembra ēterā iespējamo sapņa realizācijas variantu Ustinenko piedāvāja Elīna Karjakina. Viņa pastāstīja nākamajai māmiņai par tā saucamajām „zemes tiesībām”, kad bērnam automātiski tiek piešķirta valsts pilsonība, kurā viņš ir piedzimis. Tiesa, Eiropas Savienības valstīs šādas tiesības likumdošanā nav paredzētas, bet šādi likumi darbojas ASV un Latīņamerikā.

Pazīstot augstās Alianas prasības, ir loģiski domāt, ka viņa izvēlēsies ASV. Pēc Krievijas pilsoņu atsauksmēm, kuras iz dzemdējušas Amerikā, šī procedūra izmaksā teju 30 tūkst. dolāru. Ja šovs apņemas apmaksāt dalībnieces dzemdības, tad mazuļa piedzimšana Ustinenko – Gobozovu ģimenē kļūs par dārgāko „Mājas–2” projektu.


Написать комментарий