Daugavpils pilsētas dome izliks izsolē pagaidām tikai vienas kioska izvietošanas vietas nomas tiesības

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Finanšu komitejas deputāti nodeva izskatīšanai Domes sēdē, kas notiks 14.novembrī, īslaicīgas lietošanas būves – kioska vai paviljona izvietošanas vietas nomas izsoles noteikumus.

Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta vadītājas pienākumus pildošā Santa Pupiņa paskaidroja, ka noteikumi nosaka kioska izvietošanas vietas Bauskas un Valkas ielu krustojumā nomas tiesību izsoles rīkošanas kārtību.

S.Pupiņa atzīmēja, ka tā būs tieši augstākminētās kioska izvietošanas vietas nomas tiesību izsole, jo esot saņemts attiecīgs iesniegums. Runājot par pārējām vietām, kurās varētu tikt izvietoti kioski, viņa paziņoja, ka pagaidām nekas jauns to iznomāšanas procedūrā netiek plānots. „Spēles noteikumi ir zināmi un visiem ir vienādi – nomas tiesības tiek piešķirtas izsoles rezultātā”, atzīmēja pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis.

Savukārt iesniegumi par konkrētās vietas Bauskas un Valkas ielu krustojumā nomas tiesībām un dalību izsolē līdz 25.novembrim iesniedzami Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā (Raiņa ielā 28). Iesniedzot pieteikumu, pretendentam jāapmaksā dalības maksa – 20 lati un drošības nauda – 100 lati. Par izsoles uzvarētāju tiks atzīts tas pretendents, kurš piedāvās augstāko nomas maksu gadā. Objekta nomas maksas sākumcena gadā ir 250 lati, izsoles solis noteikts 50 latu apmērā. Nomas tiesības būs spēkā līdz 2022.gada 31.augustam. Izsoles datums pagaidām netiek ziņots.


Написать комментарий