Maša Maļinovska kļuva par reklāmas upuri

foto: vk.com
foto: vk.com

Televīzijas raidījumu vadītāja, dīdžejs un jaunā māmiņa Maša Maļinovska cieta neapzinīgu reklāmas devēju dēļ. 

Pazīstamās blondīnes sejas attēlu, kura nesen pārvārtās par bruneti, izmantoja viena pazīstama zīmola veikals.

Par to, kā viņa izrādījās par neapmaksātas reklāmas upuri, Maļinovska pastāstīja saviem cienītājiem savā mikroblogā. Kā tika noskaidrots, Mašas fotogrāfiju izmantoja viens no Soču veikaliem. Par to, ka viņa apmēram pusgadu bija viena pazīstama mobilo telefonu zīmola seja, zvaigzne uzzināja tikai nesen, – vēsta dni.ru.

„Mani dārgie draugi, cik tiesiski ir izmantot mana tēlu pasākumu afišās, pēc pasākuma beigām, kā jūs varat redzēt, vairāk nekā pusgadu. Jā, es biju atbraukusi uz atklāšanu. Jā, ar mani par parādīšanos šajā pasākumā norēķinājās. Bet kādēļ mans attēls atrodas šī veikala mājas lapā bez manas ziņas un atļaujas un līdz ar to reklamē to? Es sazinājos ar veikala saimnieku, un viņš man atbildēja, ka nesaprot, par ko es runāju, ka tā ir afiša, nevis reklāma un vispār nestrīdēsimies, pasaki, ko tu vēlies. Es atbildēju, ka gribu, lai man samaksā par beztiesisku mana tēla izmantošanu bez manas ziņas, atļaujas un, protams, atbilstoši parakstītiem dokumentiem!”, – sašuta Maļinovska.

Veikala saimnieks it kā paziņoja Maļinovskai, ka nekādu naudu par reklāmu viņai maksāt netaisās, paskaidrojot, ka ar viņu jau norēķinājās par reklāmas karogu pirms pusgada. Izmisusi, ka nesaņems naudu, Maļinovska nolēma kritizēt zīmola produkciju.


Написать комментарий