Daugavpils pilsētas domē izveidotā darba grupa nodarbosies ar azartspēlēm saistīto problēmu risināšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

14.novembrī Daugavpils pilsētas domes sēdē kā papildjautājums tika izskatīts jautājums par vēl vienas darba grupas izveidošanu, un jāatzīst, ka šoreiz tas tiešām ir nepieciešams.

Saskaņā ar deputātu lēmumu, darba grupa 5 cilvēku sastāvā izstrādās plānošanas dokumenta projektu, kurā tiks iekļauti priekšlikumi par azartspēļu organizācijas problēmu risināšanu Daugavpilī. Izstrādātais dokuments tiks nodots apstiprināšanai Domes sēdē.

Darba grupas priekšsēdētājs būs pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Rodionovs, grupā darbosies deputāti Rita Strode, Reinis Joksts, Biznesa attīstības nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins un Domes Iekšējās inspekcijas juriste Marina Dimitrijeva.

Paskaidrojot darba grupas izveidošanas nepieciešamību, D.Rodionovs atzīmēja, ka tās izveidošanas mērķis esot minētās jomas sakārtošana.

„Kādreiz pilsētā darbojās 27 spēļu zāles, šobrīd to ir mazāk, tomēr mūsu mērķis ir piedāvāt tādu kārtību, lai uzņēmēji saprastu, kādi noteikumi jāievēro un ņemtu vērā iedzīvotāju intereses. Doma par šīs jomas sakārtošanu radās koalīcijas apspriedē. Grupā darbosies dažādu partiju pārstāvji, lai tiktu ņemti vērā visu koalīcijas partneru viedokļi. Centīsimies operatīvi iesniegt priekšlikumus, jo līdz novembra beigām jādot atbilde organizācijai, kura griezās Domē ar lūgumu atļaut atvērt pilsētā vēl vienu totalizatoru. Jautājums par darba grupas locekļu darba apmaksu pagaidām netika skatīts, varbūt, mēs no tās atteiksimies, ja tas būs iespējams. Personīgi es negaidu nekādu kompensāciju, galvenais, lai tas būtu pilsētas labā”.


Написать комментарий