AS “Daugavpils Spec.ATU” ir viena no firmām, kas uzturēs Jūrmalas ceļus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jūrmalas pilsētas dome šī gada aprīlī izsludināja atklātu konkursu par ielu un valsts nozīmes ceļu uzturēšanu, tomēr kā jebkurā lielā konkursā neiztika bez grozījumu pieņemšanas konkursa nolikumā un rezultātu pārsūdzēšanas.

Zīmīgi, ka konkursa (kura kopējā summa ir 1 405 085,85 lati bez PVN) uzvarētāju vidū ir SIA „Personu grupa SIA „Vides Pakalpojumu Grupa”, kā arī AS „Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums”, kura kapitāldaļas pieder arī Daugavpils pilsētai pašvaldībai.

Saskaņā ar paziņojumu par iepirkuma procedūras rezultātiem, iepirkums ir sadalīts trijās daļās – pirmās daļas ietvaros tiks uzturēti valsts nozīmes A un B kategoriju ceļi un tiem piegulošas teritorijas; otrās – C kategorijas ceļi un tiem piegulošas teritorijas; trešās – D kategorijas ceļi ziemas periodā.

SIA „Personu grupa SIA „Vides Pakalpojumu Grupa” un AS „Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” kļuva par uzvarētājiem pirmajā konkursa daļā, kurā darbu veikšanai paredzēti  125 5289,01 lats, un tas ir mazāk, nekā Jūrmalas pilsētas dome prognozēja.

Savukārt otrās daļas uzvarētājs ir SIA „Eco Baltia vide” un SIA „Kulk” apvienība, kura piedāvāja līgumcenu 149796,84 latu apmērā (bez PVN).

Jāpiebilst, ka saskaņā ar līguma noteikumiem konkursa uzvarētāji pienākumus pildīs no 2014.gada 1.janvāra līdz 2015.gada 31.decembrim.


Написать комментарий