Daugavpiliešus aicina piedalīties muzikālajā maratonā “Pret AIDS”

foto: armsosh13.ru
foto: armsosh13.ru

Kā zināms, katru gadu 1.decembrī pasaulē tiek atzīmēta AIDS diena, un tās ietvaros notiek daudzi informatīvi pasākumi un akcijas, kuru laikā stāsta par šīs slimības bīstamībo dabu un izplatīšanās ceļiem, kā arī cīņu pret AIDS.

Daugavpilī par šādu pasakumu ir kļuvis tradicionālais Muzikālais maratons “Pret AIDS”, kas šogad notiks 29.novembrī plkst.17:00 J.Pilsudska Daugavpils Valsts poļu ģimnāzijā (Marijas ielā 1).

Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Evita Lukša paziņoja portālam Gorod.lv, ka pasākuma laikā liela uzmanība tiks pievērsta dažādām ar AIDS slimību saistītām problēmām, lai jauniešos veicinātu izpratni, paaugstinātu izglītības līmeni un mazinātu aizspriedumus par HIV/AIDS un tā sekām.

Pēc E.Lukšas vārdiem, muzikālā maratona programmā varēs redzēt pilsētas labākos deju šovus, dzirdēt stiprākos vokālos priekšnesumus un novērtēt “Fire Theatre”, “Dvinsk Beatz” un citu talantīgu jauniešu uzstāšanos. Visiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja labi pavadīt laiku un no sirds izdejoties.

Pasākuma rīkotājs – Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments – aicina piedalīties muzikālajā maratonā „Pret AIDS” un sola neaizmirstamu vakaru. 


Написать комментарий