„TAKA” konkursa „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2013” apbalvos gada semināra laikā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portāls Gorod.lv ziņoja iepriekš, Tūrisma un kultūras aģentūras „TAKA” konkursa vērtēšanas komisija jau ir apmeklējusi konkursa „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2013” finālistus, un jau ir noteikti tā uzvarētāji, kurus Daugavpils novada domē apbalvos gada „TAKA” semināra laikā.

Kā tiek ziņots Daugavpils novada pašvaldības portālā, pasākums, kuru novada domes mācību zālē (Daugavpils, Rīgas ielā 2, 1. stāvs, 8. auditorija) notiks 11. decembrī. Uz semināru aicina tūrisma nozares uzņēmējus, amatniekus, muzeja pārstāvjus, mājražotājus un konkursa „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2013” dalībniekus.

Semināra programma sāksies jau plkst. 9:30 ar dalībnieku reģistrāciju, kuri ir iepriekš pieteikušies, pēc tam „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis pastāstīs par aģentūras gada darba rezultātiem, Daugavpils novada Tūrisma informācijas centra vadītāja Lolita Kozlovska dalīsies ar informāciju par to, kādus pasākumus plāno realizēt tūrisma sfērā.

Savukārt Višķu tematiskā ciemata vadītājs Valdis Grebežs dalīsies ar savu veiksmes stāstu par tematisko ciematu organizāciju. Latgales plānošanas reģiona vadītāja Iveta Maļina–Tabūne sniegs savus ieteikumus par to, kādos plānotajos 2014. – 2020. gada pasākumos klātesošajiem ir vērts piedalīties.

Turklāt daudziem var būt noderīga informācija, kuru sniegs „Park Hotel Latgola” vadītāja Ruta Priede par to, ko nozīme kvalitātes zīme „Q–Latvija”. „TAKA” tūrisma attīstības speciālistes Mudītes Kiseļovas stāsts, iespējams, iedvesmos piedalīties dažādās tūrisma izstādēs.

Droši vien daudziem ilgi gaidītais notikums notiks semināra noslēgumā, kad konkursa „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2013” dalībnieki uzzinās, kurš no viņiem ir kļuvis par šī goda nosaukuma īpašnieku, par ko paziņos konkursa komisijas vadītāja Vanda Kezika.

Atliek vien piebilst, ka visiem interesentiem obligāti jāpiesakās dalībai seminārā līdz 4. decembrim, piezvanot pa tālruni 29431360, 26467137 vai nosūtot ziņojumu uz elektronisko adresi taka@dnd.lv. 

 


Написать комментарий