Mīklaini apļi uz laukiem satrauc sabiedrību 2

foto: telegraf.com.ua
foto: telegraf.com.ua

Brazīlijas laukos vienlaikus parādījās 54 m lieli apļi.

Brazīlijas Santa Katarīnas štatā tika atrasti milzīgi apļi, kuri kļuva par daudzu diskusiju tēmu. Vietējie NLO pētnieki jau piedāvāja 20 tūkst. dolāru tam, kurš pierādīs, ka tie nav īsti. Brazīlijas žurnāla, kurš veltīts NLO, dibinātājs portāla Open Minds administrācijai atsūtīja atskaiti un video par dīvainajiem apļiem, kuri tika atrasti Brazīlijas Santa Katarīnas štatā.

Saskaņā ar izdevuma īpašnieka Dževada datiem pirmo apļu konstrukciju vietējais iedzīvotājs pamanīja 2013. gada 2. novembrī apmēram 7 no rīta. Tomēr cits vīrietis, kurš pastaigājās ar suni 6 no rīta šajā rajonā, paziņoja, ka uz laukiem nebija nekādu apļu, – vēsta telegraf.com.ua.

Tas pētniekiem kopā ar žurnāla dibinātāju lika domāt, ka aplis tika izveidots laika periodā no 6 līdz 7 no rīta. Drīzumā pēc tā, kad kļuva zināms par konstrukcijas atrašanu, vietējie iedzīvotāji atrada vēl vienu līdzīgu veidojumu, kurš radās tajā pašā laikā.

Pirmais aplis, kura iekšpusē atrodas līdzīga 20 m konstrukcija, atrodas pus jūdzes attālumā no Iguasu pilsētas, otrais – divu jūdžu attālumā. Dževada grupa, kura mērīja mīklainos apļus, pastāstīja, ka šo abu objektu diametrs ir vienāds – 54,06 m.

Apļi, kurus izveidoja nezināms autors, kļuva par daudzu diskusiju tēmu. Tā, Paranas Kriminoloģijas institūta profesors Antonio Kurovskis domā, ka cilvēki nevarētu izveidot kaut ko tamlīdzīgu, un tas ir „intelektuālo spēku” veidojums.

Profesora atskaite un konstrukciju mīklainais raksturs stimulēja žurnāla īpašnieku atbildēt kritiķiem tā: viņš paziņoja par 20 tūkst. dolāru balvu tam, kurš spēs pierādīt, ka apļi nav īsti. Kā pierādījumu viņš domā tādu pašu izmēru un raksturojumu figūru izveidošanu.
Dževada atzīmē: neīstu apļu izveidošanai jāilgst vairākas stundas, bet, ņemot vērā vietējo iedzīvotāju liecības, tie tika izveidoti stundas laikā. „2008. gadā bija veikts mēģinājums maldināt Santa Katarīnas štata iedzīvotājus. Bet krāpnieki aizmirsa uz lauka lāpstu, kā arī aplis no kviešu salmiem tika pavirši izveidots”, – piebilda NLO pētnieks.


Написать комментарий

Izskataas peec briidinaajuma par tuvojoshos aukstumu, t.i. ledus laikmetu!
2+1 atoms (H2O) tas ir uudens.
Sehstuuris, uudens cietaa forma jeb ledus..
Aplis = Zeme (cerams ka ne saule)...

"Izskataas peec briidinaajuma par tuvojoshos aukstumu, t.i. ledus laikmetu! 2+1 atoms (H2O) tas ir uudens. Sehstuuris, uudens cietaa forma jeb ledus.. Aplis = Zeme (cerams ka ne saule)..." NuNu

Ziema nāk:)

Написать комментарий