Šāvēja Vagale kvalificējas Eiropas junioru čempionātam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

23. un 24. novembrī Tukumā norisinājās Latvijas kausa izcīņas sacensības šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Četrām godalgām tika pievienota arī ceļazīme uz Eiropas junioru čempionātu.

Vīriešu konkurencē labāko rezultātu no Daugavpils sportistiem uzrādīja Vadims Daraškevičs, kurš ar rezultātu 560 punkti ieņēma trešo vietu. Ceturtais šajā vingrinājumā bija Artjoms Grigorjevs, kuram 559 punkti. 

Sievietēm iepriecināja Anete Vagale, kura prata ne tikai iegūt trešo vietu, bet arī nodrošināt ceļazīmi dalībai Eiropas junioru čempionātam. Kopā ar treneri Dmitriju Vasiļjevu viņa tagad gatavosies šim nozīmīgajam startam. Novembra izskaņā Vagale dosies uz sacensībām Polijā. 

Jaunietēm trešo vietu ieguva Beāte Tame, bet jauniešiem piektais bija Aleksejs Jefimovs. Vienu vietu aiz viņa Artjoms Latišenko. 

Ātršaušanā ar mazkalibra pistoli (olimpiskā disciplīna) Vasīlijs Ļeonovs palika otrajā vietā, tikai par punktu piekāpjoties konkurentam. 

Augstvērtīgi rezultāti Daugavpils šāvējiem komandu ieskaitē. Starp vīriešiem iegūta pirmā vieta, starp jaunietēm otrā, bet starp sievietēm un jauniešiem – trešā.


Написать комментарий