Līvānu novadā noskaidroti logo konkursa labākie darbi

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Novembrī norisinājās Līvānu novada Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra „Kvartāls” logo ideju konkurss, kurā piedalīties tika aicināti gan jaunieši, gan pieaugušie.

Kopumā tika iesniegti 22 darbi. Liels paldies J.Graubiņa Līvānu mūzikas un mākslas skolai, kuras audzēkņi iesaistījās īpaši aktīvi, ziņo Līvānu novada portāls.

Konkursam iesniegtos darbus vērtēja žūrija 6 cilvēku sastāvā: Ilze Mazpane, Raimonds Vindulis, Eleonora Pastare, Ginta Kraukle, Anastasija Laizāne, Inese Butlere un Inga Zvaigzne-Sniķere. Visi iesniegtie darbi atbilda kritērijiem un atspoguļoja vērtības, kas tika noteiktas konkursa nolikumā. Žūrijas izvēle nebija viegla, tāpēc tika nolemts pasniegt balvas pa diviem darbiem katrā pakāpē: 1. vietu konkursā ieguva Sintija Grīnberga un Kristīne Valaine; 2.vieta – Martai Cīrulei un Eināram Jonānam, savukārt 3. vietu sadalīja Anete Bērzkalna un Sigita Skutele. Par īpašu savā mākslinieciskajā izpildījumā un radošumā tika atzīts Kristas Kristiānas Soltumas darbs un viņa saņēma žūrijas specbalvu.

Abas labākās idejas tiks izmantotas, lai izstrādātu jaunatnes iniciatīvu centra „Kvartāls” logo, kas tiks izvietots uz jaunuzbūvētās ēkas fasādes Lāčplēša ielā 28, kā arī izmantots turpmāk visos ar centru saistītajos publikācijas un prezentācijas materiālos. Turpmāko darbu pie logo ideju apstrādes veiks vietējais mākslinieks - dizaingrafiķis Raimonds Vindulis.


Написать комментарий