Portāla Gorod.lv lasītāji uzskata, ka situācijas uzlabošanai Daugavpilī nepieciešama dažādu pasākumu virkne

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāla Gorod.lv veiktās aptaujas rezultāti liecina, ka, pēc mūsu lasītāju domām, dzīves līmeņa uzlabošanai Daugavpilī nepieciešama dažādu pasākumu virkne.  

Gandrīz puse respondentu – 45% - atbildēja, ka pilsētā esošās situācijas uzlabošanai nepieciešams izstrādāt skaidru pilsētas attīstības programmu, radīt pozitīvu pilsētas tēlu ar iespēju piesaistīt investīcijas, piesaistīt jaunus speciālistus, uzlabot izglītības iestāžu un uzņēmēju sadarbību, kā arī pašvaldības un uzņēmēju sadarbību, samazināt korupcijas līmeni un uzņēmumu nodokļu slogu.

Daļa aptaujāto izvēlējās tikai vienu no augstākminētajiem variantiem, kas, viņuprāt, ir saistīts ar pasākumiem, kuri sekmētu Daugavpils attīstību. 25% respondentu uzskata, ka pilsētā esošā situācija var uzlaboties, ja tiks samazināts korupcijas līmenis. 8% aptaujāto atzīmēja, ka būtu nepieciešams samazināt uzņēmēju nodokļu slogu, bet 6% uzskata, ka jāizstrādā skaidra pilsētas attīstības programma.

Respondentu piedāvāto variantu vidū ir priekšlikums apmācīt pilsētai nepieciešamos kvalificētos darbiniekus un radīt darbavietas, attīstīt ceļu infrastruktūru un lidostu. 


Написать комментарий