Jaunatnes departaments aicina piedalīties diskusijā par brīvprātīgo darbu pilsētā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nākamnedēļ, 4.decembrī plkst.15:30, Daugavpils Valsts ģimnāzijas aktu zālē (Cietokšņa iela 33) Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments rīko brīvprātīgo forumu „Es esmu gatavs, BET…”.

Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka foruma mērķis ir iezīmēt esošo situāciju brīvprātīgo darba jomā Daugavpilī un noskaidrot brīvprātīga darba problēmjautājumus un attīstības virzienus, kā arī noteikt atbalsta nodrošināšanu no pašvaldības puses, lai ikviens ieinteresēts varētu veikt brīvprātīgo darbu savā pilsētā.

Saskaņā ar foruma nolikumu, par foruma dalībniekiem var kļūt pilsētas skolēni un studenti, biedrību pārstāvji un brīvprātīgo organizāciju speciālisti.

Forumā uzstāsies aktīvāko Daugavpils organizāciju, kuri sadarbojas ar brīvprātīgajiem, pārstāvji, vēlāk pasākuma dalībnieki darbosies trīs darba grupās: pirmajā darba grupā piedalīsies cilvēki, kuri vēlas veikt brīvprātīgo darbu, otrajā – biedrību un organizāciju pārstāvji, trešajā – brīvprātīgā darba organizatori. Savukārt pasākuma noslēgumā visas grupas apspriedīs diskusiju rezultātus un izteiktos priekšlikumus, piedāvājot nelielas prezentācijas.

Jaunatnes departaments lūdz interesentus iepriekš apstiprināt savu dalību forumā, sūtot informāciju ar saviem kontaktiem uz e-pastu: jaunatne_daugavpils@inbox.lv


Написать комментарий