Čīlietis Šekspīrs Mocarts Ārmstrongs sūdzas tiesā par viņa vārda izsmiešanu

foto: lenta.ru
foto: lenta.ru

Čīles pilsonis Šekspīrs Mocarts Ārmstrongs plāno vērsties tiesā par sāpīgu pāridarījumu, ko tam nodarījis prezidenta vēlēšanu komisijas loceklis, izsmiedams viņa vārdu, vēsta “Komersant.ru”.

Aptuveni pirms desmit dienām, puisis ieradies vēlēšanu iecirknī izdarīt savu izvēli, nobalsojot par Čīles nākamo prezidentu. Vēlēšanu komisijas loceklis, 20 gadus vecais Anrī Elias Hadue Palma, ieraudzīdams puiša vārdu pasē, nofotografējis un vēlāk ievietojis to savā "Facebook" profilā.

Lai gan Palma bildi ievietojis savā profilā tā, lai to redz tikai viņa draugi, pēc neilga brīža vēlēšanu komisijas locekļa paziņas šo bildi nopludināja plašākai redzamībai.

Pēc pāris dienām Šekspīra Mocarta Ārmstronga vārds jau bija viens no apspriestākajiem tematiem sociālajos tīklos valstī.

Vainīgais tagad jau publiski atvainojies, minēdams, ka šis nodarījums parāda, ka sociālie tīkli var vērsties pret cilvēku.

Tomēr Šekspīrs Mocarts Ārmstrongs aizvainojumu vēl nav dziedējis. Puisis tuvākajās dienās plāno iesniegt prasību tiesā pret Valsts vēlēšanu dienestu.


Написать комментарий