Jaunos apkalpošanas līgumus ar Daugavpils DzKSU pagaidām noslēdza tikai viena māja

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Novembrī Daugavpilī DzKSU darbinieki aktīvi rīkoja māju kopsapulces, lai noteiktu dzīvojamo māju pārvaldes tiesības. Uz šo brīdi tikai viena māja noslēdza ar DzKSU pārvaldīšanas pilnvarojuma līgumu.

24. novembra preses konferences gaitā DzKSU vadītājs Jevgeņijs Olenovs nenoliedza faktu, ka līgumu ir sastādījusi dome, bet DzKSU piedāvā to noslēgt ar iedzīvotājiem. Runājot par to, cik pēc viņa domām optimāls ir šis līgums, J. Olenovs teica, ka vienmēr var kaut ko koriģēt, tādēļ iedzīvotājiem ir tiesības piedāvāt savus dokumenta labojumus.

Tāpat DzKSU vadītājs paziņoja, ka māju kopsapulces liecina par to, ka pagaidām cilvēkiem pret jaunievedumiem ir negatīva attieksme, tomēr uzņēmuma darbinieki vāc informāciju, uzklausa priekšlikumus un ir gatavi ciešākai sadarbībai ar iedzīvotājiem.

Runājot par iemesliem, kuru dēļ cilvēki ar piesardzību izturas pret jauno līgumu slēgšanu, J.Olenovs atzīmēja, ka jaunā kārtība paredz lielāku iedzīvotāju atbildību par savu īpašumu: iespējams, tieši fakts, ka tagad DzKSU gaidīs iedzīvotāju ierosinājumus par to, kādus darbus viņi vēlas veikt, mulsina iedzīvotājus.

DzKSU vadītājs arī atzīmēja, ka iedzīvotāju sapulces turpinās, tajās uzņēmuma darbinieki paskaidro līguma jēgu un nianses. Sapulces visās mājās tiek plānots sarīkot līdz martam.  


Написать комментарий