Zinātnieki noskaidrojuši, kur jāmeklē sava īstā otrā pusīte

foto: mobilmusic.ru
foto: mobilmusic.ru

Nesen veiktā pētījumā noskaidrots, ka mūsu ideālais partneris visbiežāk meklējams aptuveni 65 kilometru rādiusā no mūsu dzīvesvietas, vēstī "Daily Mail".

Pētījumā piedalījās 2000 cilvēku, tā vadītājiem atklājot, ka viņi savu otro pusīti visbiežāk sastapuši, nevis dzimtajā pilsētiņā vai otrā pasaules malā, bet gan vietā, kas atrodas aptuveni 65 kilometru rādiusā no viņu dzimtajām mājām.

Tāpat atklāts, ka šie cilvēki ar saviem partneriem visbiežāk iepazinušies, atpūšoties kādā klubā vai bārā, vai arī viņus iepazīstinājuši kopīgi draugi.

Noskaidrots arī ka trešdaļa cilvēku iepazinušies ar otro pusīti vietā, kas atrodas astoņus kilometrus no viņu dzīvesvietas.

Interesanti, ka 16 procenti pētījuma dalībnieku atklāja, ka sākotnēji attālums starp attiecību dalībnieku dzīvesvietām šķitis kā vērā ņemams šķērslis, tomēr jau pēc trīs mēnešiem tam nepievērsta uzmanība vai arī partneri uzsākuši kopdzīvi, saprotot, ka ir viens otram īstie.

Savukārt 48 procenti aptaujāto cilvēku attiecības, kurās valda attālums, uzskatījuši par pārāk dārgi izmaksājošām, lai tās vispār turpinātu.

68 procenti pētījuma dalībnieku piebilda, ka attālums kļūst mazsvarīgs, ja attiecībās patiesi valda saskaņa, savukārt 57 procenti cilvēku atklāja, ka būtu pat gatavi doties uz jebkuru pasaules malu, lai būtu kopā ar mīļoto.

Tam, ka katram cilvēkam ir sava otrā pusīte, ticējis 61 procents pētījuma dalībnieku, savukārt 38 procenti uzskata, ka iespējas satikt savu "īsto" ir niecīgas, uzsverott, ka tas ir teju neiespējami.


Написать комментарий