Britnijas Spīrsas māsa arī nolēmusi dziedāt

foto: fanpop.com
foto: fanpop.com

Pamatīgu pārsteigumu visiem popmūzikas mīļotājiem sagādājusi pasaules slavenās dziedātājas Britnijas Spīrsas mazā māsa Džeimija Linna Spīrsa, kura nolēmusi izmēģināt spēkus mūzikā un izdevusi savu pirmo singlu.

Džeimija šobrīd ir 22 gadus veca, un, lai gan viņa jau vairākkārt centusies "izsisties" šovbiznesā, līdz šim pūliņi nebija vainagojušies ar panākumiem - sabiedrības ievērību viņai bija izdevies izpelnīties tikai tādēļ, ka ir Britnijas māsa, kā arī ar to, ka sešpadsmit gadu vecumā palika stāvoklī.

Tagad jauniete sasparojusies un nolēmusi izrauties no māsas slavas ēnas - viņa iedziedājusi lirisku kompozīciju ar nosaukumu How Could I Want More, kura plašākas publikas novērtējumam tika sniegta 26. novembrī un jau kļuvusi par dižpārdokli mūzikas vietnē iTunes.

Džeimija nolēmusi veidot kantri dziedātājas karjeru, tiesa, jau iepriekš viņa mēģinājusi pieteikt sevi šajā žanrā, taču bez ievērojumiem panākumiem, bet tagad šķiet, ka meitenei beidzot tomēr būs izdevies "izcīnīt savu vietu zem saules".


Написать комментарий