Dženifera Lova Hjūita laiž pasaulē meitu un apprecas

foto: woman.ru
foto: woman.ru

Tīņu filmu zvaigznes Dženiferas Lovas Hjūitas (34) dzīvē notikuši divi skaisti notikumi. Viņa laidusi pasaulē meitiņu un kļuvusi par sievu!

34 gadus vecā aktrise sagādāja pārsteigumu saviem faniem jau šā gada jūnijā, kad paziņoja, ka ir mazuļa gaidībās, kā arī saderinājusies ar seriāla „The Client List” aktieri Braienu Haliseju (35). 

Nesen Dženiferas pārstāvis izplatījis sekojošu paziņojumu presei: „Dženifera Lova Hjūita un viņas vīrs Braiens Halisejs ir saviļņoti paziņot par viņu meitas nākšanu pasaulē. Otuma Džeimsa Haliseja piedzima 26. novembrī.” 

Meitiņa ir pirmais mazulis gan Hjūitai, gan viņas vīram Halisejam. Otumas vecāki sāka satikties 2012. gada pavasarī un šā gada maijā saderinājās. 

Dženiferai savulaik bijušas romantiskas attiecības ar mūziķi Džonu Meijeru, TV personību Kārsonu Deiliju un aktieri Džeimiju Kenediju. 

Vēl jūlijā, taujāta par māmiņas lomu, aktrise pauda sekojošas pārdomas: „Man šķiet, ka vairums sieviešu, kad ir gatavas kļūt par māmiņām, sastresojas: ak, mans dievs, man tagad un tūlīt ir jāizdibina atbildes uz visiem jautājumiem. Taču katrs mazulis ir atšķirīgs, katri vecāki ir atšķirīgi, un katra bērna un vecāku attiecības ir atšķirīgas. Tāpēc tev vislabāk pagaidīt līdz esi tajā visā iekšā un tad jācenšas darīt labāko, ko spēj.” 

Kas attiecas uz kāzām, Hjūitas pārstāvis atklāj vien to, ka tās notikušas nesen un ļoti privātā gaisotnē. 


Написать комментарий