Amerikānis ziedo savu sēklinieku, lai nopirktu sapņu automobili. Un tas ir tikai Nissan

foto: news.com.au
foto: news.com.au

Amerikānis, kas medicīnas mērķiem pārdod savu sēklinieku, lai nopirktu automobili, radīja līdzjūtīgu un dzēlīgu komentāru vilni interneta tīklā.

NBC kanāla šovā „Ārsti” Maikls Parizi paziņoja, ka par 35 000 dolāru šķirsies no savā kreisā sēklinieka un par šo naudu nopirks sporta automobili Nissan 370Z. Maikam izdevās šokēt ne tikai auditoriju, bet arī ārstus, – vēsta auto.newsru.com.

Angļu valodā iznākušajos MIL ideja radīja komentāru un cinisku joku vilni. Šova vadītājs, ticis galā ar izbrīnu, paziņoja: „It's a Nissan for your left one!” („Nissan par kreiso!”). Forbes publicēja rakstu ar virsrakstu „This man's Nuts!” (nuts angļu val. ir „olas” (žargonā) un „psihs”). Bet Austrālijas portāls News paziņoja: par Ferrari vai Lamborghini vēl varētu saprast, bet par Nissan?

Tomēr programmas gaitā Parizi paskaidroja, ka nedzenas pēc sapņa Japānas automašīnas veidā, bet cer ietaupīt par pirkumu. ASV 35 000 dolāru pietiek 370Z bāzes versijai.

Agrāk viņš uzstājās TLC kanāla šovā „Neiedomājamie skopuļi”, kur arī pirmo reizi dalījās ar savu plānu. Pēc viņa vārdiem šķiršanās no šīs ķermeņa daļas nav sarežģīta: „Tu vienkārši atnāc, atdod vienu no saviem sēkliniekiem medicīnas vajadzībām, viņi to aizstāj ar protēzi, un pēc divām nedēļām tu izej ar čeku 35 000 vērtībā”.

Kā liecināja šovs, Parizi ir profesionāls „medicīnas skopulis”. Pēdējo divu gadu laikā, piedaloties dažādos eksperimentos, viņš nopelnīja (vai ietaupīja, kā pats saka) apmēram 150 tūkst. dolāru. Viena eksperimenta – „Tiešās līnijas” gaitā brīvprātīgajiem uz zināmu laiku apstādina sirdi. 


Написать комментарий