Forštadtes jaunatnes iniciatīvu centra aktivitāšu organizācija ir atkarīga no daugavpiliešu atbalsta

foto: labiedarbi.lv
foto: labiedarbi.lv

Kā vēstīts, Daugavpils Forštadtes jaunatnes iniciatīvu centrs nolēma dažādot savu apmeklētāju brīvā laika pavadīšanu un popularizēt veselīgu dzīvesveidu, sportošanu.

Tādēļ tika izstrādāts projekts, kuru var atbalstīt, līdz novembra beigām balsojot par to mājas lapā LabieDarbi.lv. Šobrīd projekts ieņem 9.vietu, par to ir nobalsojuši 1 400 reizes. Lai Forštadtes jaunieši varētu organizēt dažādas aktivitātes, projektam jābūt pirmajā pieciniekā.

Daugavpilieši var atbalstīt mikrorajona jauniešus, piedaloties balsošanā minētajā mājas lapā, līdz 30.novembra plkst.23:59 par projektu var nobalsot arī sociālajos tīklos. Bezmaksas balsošanā var piedalīties ne tikai daugavpilieši, bet arī ES, ASV, Baltkrievijas, Krievijas, Norvēģijas, Zviedrijas un Ukrainas iedzīvotāji.

Pēc Forštadtes jaunatnes iniciatīvu centra kultūras menedžeres Daces Jakoveles vārdiem, projekta summa ir 1 111 lats. Uzvaras gadījumā centram būs iespēja iegādāties jaunu sporta inventāru, piemēram, basketbola grozus, bumbas, lecamauklas, novusu, tenisa raķetes, galdu ar īpašu virsmu, uz kuras varēs spēlēt aptuveni 20 galda spēles utt.

Projekta mērķis ir ar sporta inventāra un attīstošo spēļu palīdzību dažādot jauno pilsētnieku aktīvu atpūtu, dot viņiem iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku, uzlabot mikrorajona jauniešu saliedētību. Ja izdotos uzvarēt un iegādāties nepieciešamo, centrs nodrošinātu iespēju mērķtiecīgi pavadīt brīvo laiku, attīstītu jauniešu sportiskās prasmes un veicinātu saturīgu sporta pasākumu tradīciju veidošanos. 

Daugavpilieši var atbalstīt mūsu pilsētniekus un par projektu nobalsot šeit.


Написать комментарий