IK “MEGABUS LV”: “Ryanair” pasažierus gaida vēl ērtāki braucieni

foto: ru.wikipedia.org
foto: ru.wikipedia.org

Kompānija „MEGABUS LV” aviokompānijas „RYANAIR” pasažieriem piedāvā ērtākus, ekonomiskākus un, galvenais, drošākus braucienus (transfērus) no un uz lidostu „Rīga”, „Kauņa”, „Viļņa”.

Kompānijas birojā paziņoja, ka aviokompānijas „RYANAIR” pasažieriem ir iespēja izmantot tiešu transfēru no Daugavpils, rezervējot vietas pa tālr. +371 20 30 20 37 maršrutiem no un uz lidostu „Rīga”, „Kauņa”, „Viļņa”.

Brauciena cena – sākot no 10 latiem / 14,23 eiro. Pieredzējušie autovadītāji sagaidīs Jūs pie Jūsu mājas, palīdzēs ar bagāžu un nogādās uz lidostu vismaz divas stundas pirms Jūsu lidojuma. Kompānija piedāvā rīta, dienas un vakara braucienus no un uz lidostu. Nepieciešamības gadījumā kompānija nodrošinās Jūsu bērnus ar autosēdekļiem.

„Mūsu pakalpojumus var izmantot arī citu aviokompāniju pasažieri”, informēja kompānijas „MEGABUS LV” vadītājs Aleksandrs Samoilovs.

„Jebkurš interesents var doties mums līdzi, lai sagaidītu vai pavadītu draugus, radus un paziņas. Jāpiebilst, ka mēs piedāvājam ne tikai grupas braucienus, bet arī individuālos transfērus. Mūsu klientiem piedāvājam arī privāto vai biznesa braucieniem (dalībai semināros, konferencēs, prezentācijās, dzīvnieku izstādēs, koncertos utt.) uz Baltijas valstīm un ES valstīm nepieciešamo transportu un autovadītāju”, pastāstīja A.Samoilovs.

„MEGABUS LV” ir jauna Daugavpils firma, pateicoties kurai braucieni no un uz lidostu kļuvuši daudz ērtāki.

Vietu rezervēšana un plašāka informācija pa tālr.+371 20 30 20 37. Tāpat informācija ir pieejama mājas lapā.


Написать комментарий