Benita Siliņa iecelta Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldes vadītājas amatā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

28.novembrī Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma lēmumu par Benitas Siliņas iecelšanu Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldes (SLP) vadītājas amatā. Minētais jautājums ārpuskārtas tika izskatīts 14.novembrī notikušās Sociālo lietu komitejas sēdēs gaitā un Domes deputātu sēdē.

Lēmuma apstiprināšanas gaitā Benita Siliņa, izmantojot pilsētas mēra piedāvāto iespēju uzrunāt deputātus, paziņoja, ka SLP darbu var uzskatīt par veiksmīgu, ja tās klienti ir apmierināti. Tāpat viņa paziņoja, ka gadā SLP griezās aptuveni 52 tūkst. klientu, SLP piedāvā 45 rehabilitācijas programmas un 27 pabalstu veidus.

Pēc B.Siliņas vārdiem, klienti piedāvā apvienot dažus pabalstus, lai to apmērs būtu lielāks. Viņa atzīmēja, ka, lai SLP labāk apkalpotu klientus, ir nepieciešamas vēl divas štata vienības, jo resursu trūkuma dēļ iestādei esot grūti kontrolēt, kā klients ievēro ar SLP noslēgto vienošanos.

Benita Siliņa atzīmēja, ka SLP strādā profesionāļi un pateicās pašvaldībai par iedzīvotājiem sniegto atbalstu – dažāda veida pakalpojumiem, pabalstiem, tas ļauj pašvaldībai būt vienai no labākajām sociālās palīdzības sniegšanas jomā.

B.Siliņa 1978.gadā pabeidza Daugavpils 1.vidusskolu, no 2004. līdz 2007.gadam studēja SDSPA “Attīstība”, saņēma sociālā darbinieka kvalifikāciju, piedalījās vairākos semināros un projektos. Darba gaitas uzsāka uzreiz pēc vidusskolas beigšanas. SLP strādā no 2002.gada un līdz brīdim bija iestādes vadītājas vietniece. 


Написать комментарий