Jauna grupa J. Zaiceva vadībā nodarbosies ar jaunatnes politikas attīstības plānošanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

28. novembrī Daugavpils domes deputāti pieņēma lēmumu, ka pilsētā jāizveido vēl viena darba grupa, šoreiz tamdēļ, lai izstrādātu jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumentu.

Grupu vadīs viens no deputātiem – Jurijs Zaicevs. J. Zaiceva vadībā jaunatnes politiku plānos Valērijs Oščenkovs, Inta Ostrovska, Dmitrijs Olehnovičs, Artjoms Pučinskis, Oskars Laurens, Andrejs Isakovs, Ņikita Pipčenko, Pāvels Rjazancevs un Marjana Ivanova–Jevsejeva.

Saskaņā ar darba grupas nolikumu grupas lēmumiem būs ieteikumu raksturs, bet grupas lēmumus, priekšlikumus un ieteikumus dome un tās iestādes var izmantot, pieņemot atbilstošus lēmumus.

Grupas izveidošanas mērķis ir novērtēt Jaunatnes departamenta darbu un, pamatojoties uz iegūtajiem secinājumiem, izstrādāt jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumentu – koncepciju 5 gadiem un iesniegt to domē. Darba grupai piešķirts termiņš – 3 mēneši.

Grupas uzdevumi ir izpētīt darba ar jaunatni situāciju un problēmas, kā arī Jaunatnes departamenta darbu pastāvošās koncepcijas realizācijas ietvaros; analizēt ekspertu un speciālistu domas par pastāvošo jaunatnes attīstības koncepciju; nepieciešamības gadījumā iesaistīt darbā arī citus speciālistus (karjeras konsultantus, jaunatnes speciālistus); izskatīt svarīgus departamenta darba jautājumus, sekot, kā tie tiek risināti, un sagatavot priekšlikumus; sniegt priekšlikumus par departamenta darba uzlabošanu; izstrādāt jaunatnes politikas attīstības koncepciju. 


Написать комментарий