Pēc debatēm V. Bojarūna darba alga samazināta par 100 latiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

28. novembra Daugavpils domes sēdē deputāti galīgi apstiprināja lēmumu par darba algas noteikšanu Mājokļu komitejas priekšsēdētājam Vladislavam Bojarūnam, nevis 850 latu apmērā, kā pirms nedēļas tika nolemts Finanšu komitejas sēdē, bet 750 latu apmērā.

Pieņemot galīgo lēmumu par darba algas noteikšanu Mājokļu komitejas priekšsēdētājam, mērs Jānis Lāčplēsis atgādināja, ka jautājums izraisīja debates, tādēļ arī tiek piedāvāts nedaudz samazināt darba algas apmēru vismaz uz pārbaudes termiņu.

Atgādināsim, ka iepriekš, paskaidrojot lēmumu noteikt darba algu V. Bojarūnam, J. Lāčplēsis paziņoja, ka jautājumu loks, kuru risina Mājokļu komiteja, kļūst kritisks un, ja nebūs profesionālu lēmumu, tuvākajā laikā var sākties tiesas procesi.

Jautājumu apspriežot Finanšu komitejas sēdē, jautājumus uzdeva Pēteris Dzalbe, Dmitrijs Rodionovs un Anatolijs Gžibovskis. Rezultātā par to, lai deputātam noteiktu algu nobalsoja J. Lāčplēsis, P. Dzalbe, J. Zaicevs, N. Petrova un J. Carevs. No balsojuma atturējās Dmitrijs Rodionovs un Anatolijs Gžibovskis.

Galīgais lēmums 28. novembra domes sēdē tika pieņemts vienbalsīgi bez jautājumiem. Pats V. Bojarūns balsošanā nepiedalījās.     


Написать комментарий