Gads pēc narkotiku pārdozēšanas. Džona Bon Džovi meita atlabusi un laimīga

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Pirms gada rokeris Džons Bon Džovi (51) saņēma asinis stindzinošu ziņu, ka viņa vecākā meita Stefānija koledžas kopmītnēs pārdozējusi heroīnu.

Aizvadītās otrdienas vakarā Džons Bon Džovi kopā ar ģimeni apmeklēja prinča Viljama rīkoto „Winter Whites” labdarības pasākumu Kensingtonas pilī Londonā. Kopā ar rokeri bija viņa sieva Doroteja (51), meita Stefānija (20) un dēli Džeikobs (10) un Romeo (8). 

20 gadus vecā Stefānija izskatījās atlabusi, starojoša un laimīga. Viņa bija tērpusies elegantā baltā vakarkleitā ar melniem akcentiem. Viņas tērps lieliski saskanēja ar ģimenes ieturēto melnbalto šā vakara stilu. 

Pozējot fotogrāfijām kopā ar ģimeni, bijusī humanitāro zinātņu studente starojoši smaidīja. Džona Bon Džovi dēli Džeikobs un Romeo bija ģērbti kā īsti džentlmeņi – abi puiši pasākumu apmeklēja baltos kreklos, melnos uzvalkos un ar tauriņiem. Doroteja vakaram bija izvēlējusies vienkāršu melnu vakarkleitu ar atkailinātu plecu daļu.

Aizvadītā gada nogalē Ņujorkas Hamiltona koledžas humanitāro zinātņu studente Stefānija Bondžovi pārdozēja narkotikas (starp citu, mācību maksa par gadu šajā augstskolā sasniedz 55 000 dolāru). 

Pēc nelielas heroīna devas Stefānija ieslīgusi bezsamaņā un uz viņas kopmītņu istabiņu izsaukta policija. 

Kādā intervijā gada sākumā Džons Bon Džovi padalījies pārdzīvotajā. Viņš saņēmis zvanu no slimnīcas, kurā meita pati pastāstījusi šokējošo situāciju. „Tas bija briesmīgs, briesmīgs brīdis,” atceras rokeris. „Tas bija ļaunākais, ko esmu pieredzējis kā tēvs. Pirmais, ko meita pateica, ka ar viņu viss ir kārtībā, un tad pastāstīja par notikušo.” 

Viss varēja beigties ļaunāk, jo policija viņai un studentam Īanam Grāntam izvirzīja apsūdzību par narkotiku glabāšanu. Taču vēlāk prasība tika atsaukta, jo vietējais likums pasargā pārdozējušos cilvēkus no lietas ierosināšanas.


Написать комментарий