Krievijā nofilmēja monstru, kurš rāpās pa daudzstāvu namu 2

foto: rocketnews24.com
foto: rocketnews24.com

Nesen YouTube parādījās video, kuru it kā uzņēma Krievijas iedzīvotājs. Tas satrauca Rietumu žurnālistus. Lieta ir apstāklī, ka rullītis demonstrē milzīgas būtnes parādīšanos uz daudzstāvu mājas sienas.

Incidents, kurš pēc Rietumu portālu apgalvojumiem notika Krievijā, neapšaubāmi interesēs paranormālu parādību un komiksu cienītājus.

Saskaņā ar RocketNews24 žurnālista ziņām pirms vairākām dienām YouTube tika ievietots interesants video ar noslēpumainu objektu.

Rullītis sākas ar to, ka nezinām operators filmē daudzstāvu paneļu mājas sienu, kad pēkšņi objektīvs fiksē dīvainu būtni, kura atgādina milzīgu zirnekli. Tiesa aplūkot noslēpumaino objektu nav iespējams, jo viņš turpina savu pastaigu pa neapgaismoto mājas pusi, – vēsta fedpost.ru.

Pirmajā acu uzmetienā šī būtne izskatās kā kukainis, kurš rāpjas pa kameras objektīvu vai pa loga stiklu. Bet, ieskatoties rūpīgāk, var pamanīt četras ekstremitātes un nolaišanās laikā tā kustas kā cilvēks, raksta korespondents.

Pēc raksta autora vārdiem par „krievu mutantu” pēc vairākkārtējas video noskatīšanās viņš padomāja par CGI (computer-generated imagery) un nodomāja, ka milzīgā cilvēkam līdzīgā būtne ir ar datorgrafikas palīdzību ģenerēts attēls. Tomēr cilvēks, kurš ievietoja video YouTube (Dahloo 777), nepiekrita šādai versijai, atzīmējot: „CGI? Es nedomāju, ka ar tik zemas kvalitātes kameru var nofilmēt tādu”.

Žurnālists izvirzīja vēl vienu versiju, saskaņā ar kuru milzīgais kukainis ir aktieris vai kaskadieris, kurš piedalās video filmēšanā, kurš notiek uz ielas. Tomēr arī šī teorija viņam liekas ne pārāk patiesa, jo „filmēšanai apgaismojums ir pietiekami vājš, un šīs ekstremitātes izskatās ļoti organiski”.

Turklāt FederalPost nesen ziņoja vēl par viena reālistiskāka monstra atrašanu. Šī ziņa izplatījās, pateicoties YouTube lietotājam, kurš ievietoja video, kas demonstrē milzīgās būtnes iekraušanu uz platformas transportēšanai.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий

Tie ir Putina VDK speciāli apmācīti, īpaši ekipēti aģenti, kas noklausās, ko par Putinu runā vienkāršie iedzīvotāji... :D :D :D

Slenderman is back. :D

Написать комментарий