Daugavpils neprofesionālā māksliniece piedāvā izstādi «Divatā"

Zinātnieki ir pierādījuši, ka katrs cilvēks ir talantīgs, vienkārši ne katrs no mums zina, kā attīstīt savu potenciālu. 

Nav svarīgi, kādā jomā cilvēks ir talantīgs – matemātikā, kulinārijā vai dzīves gudrībā.

Irina Beļacka uzskata, ka nekad nedrīkst apstāties pie sasniegtā, tādēļ ceturtdien, 5.decembrī, viesnīcas „Park Hotel Latgola” foajē tiks atklāta viņas izstāde „Divatā”.

Viesnīcas apmeklētājiem jau bija iespēja iepazīties ar viņas darbiem. Pagājušā gada augustā šeit bija apskatāma Irinas Beļackas un Ērikas Popovas izstāde „Saldais kokteilis”. Neprofesionālās mākslinieces piedāvāja savu pasaules redzējumu fantastiskā reālisma garā.

Irina Beļacka ir dzimusi Daugavpilī, pabeigusi 2.vidusskolu, pēc profesijas ir ekonomiste. Viņa ir amatiere, glezniecībai pievērsusies pēdējo gadu laikā. Lai attīstītu mākslinieciskās prasmes, Irina apmeklē dažādas mākslas studijas, pēdējos divus gadus aktīvi piedalās izstādēs, apmeklē pazīstamu mākslinieku privātās nodarbības.

Irina Beļacka strādā eļļas tehnikā, un uzskata, ka gleznā galvenais ir ideja, kura tiek atspoguļota. Neskatoties uz to, ka viņa neplāno kļūt par profesionālu mākslinieci, uzskatot, ka viņas pašreizējā neprofesionalitātē ir savs šarms, viņas gleznas atrodamas privātās kolekcijās Latvijā un ārzemēs.

Izstādes atklāšana notiks 5.decembrī plkst.17:00. 


Написать комментарий