Pavasarī Naujenes pagastā tiks uzstādīti jauni koka galdi, soliņi, atkritumu konteineri, pludmales ģērbtuves un smilšu kastes

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada oktobra sākumā Naujenes pagasta pārvalde izsludināja atklātu konkursu par koka konstrukciju izgatavošanu un piegādi, savukārt 2.decembrī Iepirkuma uzraudzības birojs publicēja informāciju par konkursa uzvarētāju.

Saskaņā ar paziņojumu par līgumu, par konkursa uzvarētāju kļuva vienīgais pretendents, kurš piedāvāja savus pakalpojumus par 3 170 latiem bez PVN.

Jēkabpils firmai „Trešais skurstenis” saskaņā ar konkursa nolikumu būs jāizgatavo un jāpiegādā 4 baļķu galdu komplekti ar diviem soliem bez mugurdaļas, vēl 6 baļķu galdi un 4 koka atkritumu konteineri, divas pludmales ģērbtuves un 21 smilšu kasti.

Naujenes pagasta pārvaldes Saimniecības daļas vadītāja Jūlija Mihiļeviča portālam Gorod.lv iepriekš stāstīja, ka iepirkums tika veikts ar mērķi labiekārtot pagasta teritoriju, tādēļ smilšu kastes tiks nomainītas praktiski visos pagasta ciematos, jaunās pludmales ģērbtuves parādīsies Lociku ezera pludmalē, savukārt koka galdi un soli tiks uzstādīti Juzefovas un Eiropas parkā pie Naujenes pagasta pārvaldes ēkas.

Jāpiebilst, ka pasūtījumu plāno izpildīt divu mēnešu laikā no līguma slēgšanas brīža, savukārt pagasta teritorijas labiekārtošana, pēc J. Mihiļevičas vārdiem, sāksies jau pavasarī.
Jāatzīmē, ka konkursa rezultāti var tikt pārsūdzēti 11 dienu laikā no to paziņošanas dienas. 


Написать комментарий