Adriano Čelentāno meita atzīstas, ka ir lesbiete

foto: gossipitaliano.it
foto: gossipitaliano.it

Aktrise un leģendārā itāļu estrādes mākslinieka Adriano Čelentāno jaunākā meita Rozalinda šokējusi medijus, intervijā laikrakstam Corriere della Sera oficiāli apstiprinot izskanējušās runas, ka viņa ir lesbiete.

Kā vēsta ārzemju mediji, Rozalindai, kura ir 45 gadus veca, izveidojušās romantiskas attiecības ar itāļu aktrisi Simonu Borioni (attēlā blakus Rozalindai), un abas pat nolēmušas apprecēties, taču pagaidām šo plānu atlikušas, jo Itālijā viendzimuma laulības ir aizliegtas.

Savukārt Rozalindas māte Klaudija jau paziņojusi, ka savu meitu atbalsta, un arī pašam Čelentāno pret savas atvases orientāciju nav nekādu iebildumu - šī situācija viņu savstarpējās attiecības nav mainījusi.

"Tiklīdz es to uzzināju, uzreiz runāju ar vecāko meitu Rositu. Adriano mēs to pateicām nedaudz vēlāk. Nesen viņš arī ieteica visiem kopā atklāti aprunāties ar Rozalindu un paskaidrot, ka viņu joprojām mīlam un nekas nav mainījies.

Pats galvenais, lai viņa ir laimīga. Vienīgais, man ir no sirds žēl, ka agrāk neiedomājāmies ar viņu par to visu parunāt," ārzemju medijiem savu komentāru sniegusi Čelentāno sieva Klaudija.


Написать комментарий