Šādā veidā dusmīga sieva patrieca savu neuzticīgo vīru

foto: rexfeatures.com
foto: rexfeatures.com

Lai visa pilsēta to redz! – tāds motīvs bijis kādai sievietei Dienvidvelsā, kura nolēma publiski paziņot, ka šķiras no sava neuzticamā lauleņa, bet abu kopējo suni patur sev.

Sašutusī sieviete, kuras vārds netiek publiskots, uz savas darba vietas – bāra – izkārtnes izvietoja paziņojumu, ka „Pol, es no tevis šķiros”. Bija skaidrs, ka velsietis Pols uzrakstu izlasīs. 

Interesanti, ka pirms pusgada šī sieviete tādā pašā veidā Polu bildināja, uzrakstot „Vai tu, lūdzu, precēsi mani?” Kā gadījies, kā ne, pusgada laikā vīrietis sagrēkojis ar kādu citu sievieti, un sieva izlēma šķirties.

Pāra paziņas teic, ka viņi bija kopā gadiem ilgi, bet vīram kāja paslīdējusi drīz pēc salaulāšanās. Viņiem bijis arī suns, ko abi bezgala mīlējuši, un sieva Polam suni neatstās, kā vēsta otrais paziņojums uz bāra izkārtnes. Kāds Pola draugs izteicies, ka Pols bijis ļoti nikns gan par suņa atņemšanu, gan par publisko paziņojumu par laulības šķiršanu, bet šī Dienvidvelsas bāra īpašnieks prāto, ka šādi paziņojumi varētu būt par jaunu „trendu”, kā pavēstīt otrajai pusītei, ka savienībai pienācis gals.


Написать комментарий