Peldētājiem godalgas Igaunijā un novadu kausā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nedēļas nogalē Daugavpils peldētāji sacentās Latvijas novadu kausa izcīņā peldēšanā, kā arī devās uz starptautiskām sacensībām Igaunijā, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Gan tur, gan tur tika iegūtas godalgas.

24. Latvijas novada kausa izcīņas sacensībās peldēšanā Latgales novads nostartēja salīdzinoši vāji, jo beigās augstāk par pēdējo vietu neizdevās tikt. Par vienu no komandas līderiem kļuva Pāvels Vilcāns, kurš vienīgais no daugavpiliešiem ieguva kādu medaļu. Viņam uzvaras gan 50 metru tauriņstila, gan 100 metru kompleksajā peldējumā. Starp citu, uzrādītais laiks 100 metru kompleksā bija otrais augstvērtīgākais starp visiem dalībniekiem visās disciplīnās. 

Starptautiskās sacensībās Tartu pilsētā Igaunijā „Aura Open” sasniegumu bija vairāk. Atkal uzdevumu augstumos bija Vilcāns, kurš ieguva pirmās vietas gan 200 metru kompleksā, gan 100 metros uz muguras. 

Individuāli jāizceļ arī Maksims Harlaps, kurš puišu grupā vairākkārt stājās uz goda pjedestāla. Ja 50 metru peldējumā brīvajā stilā viņš palika piektais, tad 200 metru kompleksā un 100 metru peldējumā uz muguras viņam godpilnās trešās vietas. Trešo vietu vīriešu konkurencē 50 metros brīvajā stilā ieguva Raimonds Dzalbe. 

Tuvu pjedestālam vairākos peldējumos bija arī Anna Samsonova un Daniels Narajevs, bet šoreiz viņiem nedaudz pietrūka. 


Написать комментарий