Lietuvas firma atkal pārsūdzēja Špoģu vidusskolas renovācijas konkursa rezultātus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Špoģu vidusskolas vienkāršotas renovācijas konkursā par uzvarētāju bija pasludināta SIA „Šafrans”, kuras piedāvātā līgumcena bija 701 515,59 lati bez PVN, taču konkursa rezultātus pārsūdzēja Lietuvas firma „Specialus montažas – NTP”.

Daugavpils novada domes izpilddirektores vietniece Ināra Natarova paskaidroja portālam Gorod.lv, ka Iepirkumu uzraudzības birojs izskatīja minēto sūdzību un noteica jaunu konkursa uzvarētāju – Rīgas firmu „RBSSKALS Būvsabiedrība”, kura nepieciešamos remontdarbus veiks par 818 666,68 latiem bez PVN.

Tomēr Lietuvas firma „Specialus montažas – NTP” pārsūdzēja arī šos konkursa rezultātus, tādēļ gala lēmums tajā vēl nav pieņemts.

Pēc I.Natarovas vārdiem, Lietuvas firma neatbilst kvalifikācijas prasībām, tādēļ nevar pretendēt uz uzvaru šajā konkursā, Daugavpils novada dome patlaban gatavo dokumentus, kuri tiks nodoti izskatīšanai Iepirkumu uzraudzības birojā.

Jāatzīmē, ka lielā projekta ietvaros ir noteikti 5 konkursu uzvarētāji, kuri veiks rekonstrukcijas darbus Salienas vidusskolā (SIA „Defass-D”), Zemgales vidusskolā (SIA „Largon”), Vaboles vidusskolā (SIA „Vanpro” un „Nordserviss”), Medumu pamatskolā (SIA „Largon”) un Kalupes pamatskolā (SIA „Rbsskals Būvsabiedrība”). Kopējās projekta izmaksas – vairāk nekā 4 miljoni latu. 


Написать комментарий