Meistarsacīkstēs Rīgā Daugavpils vingrotājas izcīna pilnu medaļu komplektu

foto: sport-34.ru
foto: sport-34.ru

Sestdien, 30.novembrī, Rīgā, Olimpiskā Sporta Centra vingrošanas zālē notikušajās Bērnu un jauniešu sporta skolas (BJSS) „Rīdzene”, Rīgas Vingrošanas skolas un Vingrošanas Olimpiskā Centra atklātajās meistarsacīkstēs sporta vingrošanā Daugavpils jaunās vingrotājas sasniedza lielisku rezultātu - startējot II sporta klasē, viņas izcīnīja pilnu medaļu komplektu, informē Daugavpils Vingrošanas Olimpiskā Centra vadītājs un komandas treneris Aivars Plāte.

Vislabāko sniegumu sacensībās demonstrēja Arīna Oļenova, viņai – 1.vieta un augstākais pakāpiens uz goda pjedestāla. Otrajā vietā ierindojās Violeta Vavilova, bet trešajā - Ksenija Bogdanova. Daugavpili otrajā sporta klasē šajās sacensībās pārstāvēja arī Kristīne Šervašidze, Evita Teivāne, Alise Apine, Valērija Siņakova un Ineta Miglāne.

Startējot I sporta klasē, pirmo reizi šāda līmeņa sacensībās piedalījās arī pašas mazākās Daugavpils vingrotājas Katrīna Dedele, Marija Grigorjeva, Olga Menzorova un Ksenija Petrova. Lai arī uztraukums jaunajām sportistēm šoreiz varbūt neļāva parādīt savu labāko sniegumu, piedaloties meistarsacīkstēs, viņas ir ieguvušas vērtīgu pieredzi.

Bez daugavpilietēm un mājiniecēm – rīdziniecēm, atklātajās meistarsacīkstes sporta vingrošanā startēja arī vingrotājas no Liepājas un Ventspils.

Tā kā patlaban Daugavpilī iedzīvotāju interese par vingrošanu ir ļoti liela, A. Plāte cer, ka ar laiku arī Latvijas otrajā lielākajā pilsētā varētu izaugt jauni un talantīgi vingrotāji, kuri spētu godam pārstāvēt savu valsti arī starptautiska mēroga sacensībās.

Vingrošanas olimpiskais centrs Daugavpilī darbojas kopš 2010.gada septembra. Tā dibinātāji ir olimpiskais čempions sporta vingrošanā Igors Vihrovs un olimpiskais vicečempions sporta vingrošanā Jevgēņijs Saproņenko, centra vadītājs ir ilggadējs Latvijas izlases treneris Aivars Plāte.


Написать комментарий