Ūdenssaimniecības attīstības projekts Vecsalienas pagasta Červonkas ciematā izmaksās 13430 latus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vecsalienas pagasta pārvalde novembra sākumā izsludināja atklātu konkursu par inženierģeoloģisko un iznženiertopogrāfisko darbu veikšanu, projektēšanas un autoruzraudzības pakalpojumiem ūdenssaimniecības attīstībai Červonkas ciematā. 

Savukārt informācija par potenciālo konkursa priekšmeta izpildītāju Iepirkumu uzraudzības biroja portālā parādījās 3. decembrī.

Tā, saskaņā ar informatīvo paziņojumu par līgumu par konkursa uzvarētāju kļuva vienīgais pretendents, kurš novērtēja savus pakalpojumus 13 430 latu apmērā (bez PVN), kļuva SIA „Ekolat”.

Atgādināsim, ka saskaņā ar konkursa nolikumu Vecsalienas pagasta pārvaldes galvenie mērķi ir ūdensapgādes tīklu rekonstrukcija, turklāt saglabājot kvalitatīvu ūdens padevi, kā arī ūdenssaimniecības veco elementu demontāža un likvidācija; kanalizācijas sistēmas paplašināšana, apkārtējās vides piesārņošanas varbūtības samazināšana; kanalizācijas stacijas būvniecība un ūdens attīrīšanas iekārtu montāža.

Savukārt specifisks mērķis ir izstrādāt tehnisko projektu, veikt inženierģeoloģiskos un iznženiertopogrāfiskos darbus, kā arī sniegt projektēšanas un autoruzraudzības pakalpojumus.

Atzīmēsim, ka projekta finansējuma avots ir Eiropas reģionālās attīstības  fonda pasākums.   


Написать комментарий