«Eiropieši» atņēma Kijevas bērniem Jaungada eglīti

foto: news.bigmir.net
foto: news.bigmir.net

Tradicionālās eglītes Kijevā nebūs. To atzina Kijevas pilsētas administrācijas Kultūras departamenta direktore Svetlana Zorina intervijā avīzei „Vesti”, raksta lietotājs varjag_2007.

„Tīri tehnoloģiski to jau nevar uzstādīt. Mūsu darbinieki pēc apskates saprata, ka tur viss ir iznīcināts. Uz barikādēm samesta visa zaļā masa, salauzta iluminācija. Diez vai mēs varēsim to uzstādīt”, – viņa teica. 

Zorina atstāj vienu teorētisku vecās eglītes uzstādīšanas iespēju. „Ja šodien notiks brīnums un visi pametīs Maidanu, tad mēs varēsim uzstādīt veco egli, kurai jau ir pieci gadi. Tā ir dzīvo eglīšu konstrukcija. Tam mums vēl ir laiks”, – saka Svetlana Zorina.

„Eiropas integrācijas” barbari izjauca jaungada slidotavas postamentu, kuru plānoja uzstādīt Kijevas Neatkarības laukumā, izmantojot to kā malku ugunskuriem, – ziņo segodnia.ru.

Atgādināsim, ka neatkarības Maidanu protestētāji atkal ieņēma 1. decembrī. Apmēram desmit mīteņotāji uzreiz uzkāpa eglē, turklāt daži no viņiem nonāca pašā konstrukcijas virsotnē un pacēla tur Ukrainas valsts karogu. 


Написать комментарий