Lolita Miļavska: Atbalstu surogātmaternitāti

foto: kleo.ru
foto: kleo.ru

Dziedātāja Lolita Miļavska prēmijas „Zelta gramofons” pasniegšanas ceremonijā, Kremļa pils, 2013. gada 30. novembrī.

30. novembrī Kremļa pilī notika 18. prēmijas „Zelta gramofons” pasniegšanas ceremonija. Par šī gada triumfētājiem kļuva dziedātājas Natalī, Polina Gagarina, Anita Coja, dziedātāji Dima Bilans, Dmitrijs Kolduns, Deniss Kļavers, kā arī daudzi citi muzikanti, – ziņo kleo.ru.

Novembrī Lolitai palika 50. Viņa ir precējusies ar Dmitriju Ivanovu, skvoša treneri. Viņam ir 35 gadi. Nesen intervijā laikrakstam „Komsomoļskaja pravda” dziedātājai pajautāja, vai viņa neplāno kļūt par māmiņu ar surogātmātes palīdzību.

– Es brīnišķīgi izturos pret jebkuriem bērnu parādīšanās paņēmieniem, – atbildēja Lolita. – Bet jūtos ļoti nogurusi. Bērni prasa spēkus, vai to, lai mamma pamet darbu. Kad es 35 gadu vecumā dzemdēju, man bija daudz spēka, es varēju to atļauties. Pirmkārt, pateicoties manai mammai, protams. Tomēr, ierodoties pēc viesizrādēm vismaz uz vienu nakti, es varēju paveikt ar bērnu pārtiku un autiņbiksītēm bagāžniekā 70 km ceļu no Maskavas, lai nobučotu bērnu vasarnīcā. Un atgriezties lidostā, lai tālāk pelnītu naudu. Patlaban man nav tik daudz spēka, lai tā rīkotos bezmiega naktīs. 


Написать комментарий