Līvānieši saņēmuši Latvijas Sporta veterānu savienības apbalvojumus

foto: livani.lv
foto: livani.lv

30.novembrī Rīgā, Latvijas Sporta muzeja telpās notika 23. gadskārtējā atskaišu konference par 2013.gada darba rezultātiem un uzdevumiem 2014.gadam, vēsta Līvānu novada portāls.

Pēc konferences Lielajā Ģildē notika Latvijas 50.jubilejas sporta spēļu uzvarētāju apbalvošana, 2013.gada Pasaules senioru sporta spēļu, Pasaules, Eiropas veterānu čempionātu uzvarētāju apbalvošana, kā arī pilsētu, novadu sabiedrisko aktīvistu, organizatoru apbalvošana.

Līvānu novads saņēma kausu par izcīnīto sesto absolūtajā vērtējumā (11 ieskaites) un kausu par izcīnīto 1. vietu novadu vērtējumā 2. grupā (sesto reizi pēc kārtas). Apsveicams un izcils panākums.

Īpašas jubilejas zelta medaļas saņēma Līvānu novada domes priekšsēdētājs Andris Vaivods.  Domes izpilddirektoram Uldim Skreiveram un LR 11.saeimas deputātam Jānim Klaužam tās tiks pasniegtas novada sporta pasākuma laikā 24. janvārī.

Leontīne Vītola, Alīda Ābola, Mārīte Vilcāne, Gunārs Jānis Mīkulis un Vladimirs Poļakovs saņēma jubilejas bronzas medaļas par Starptautiskiem panākumiem. M. Vilcāne tika apbalvota ar Goda zīmi bronzā, par Latgales novada sporta darba virzītāju un kopā saucēju, aktīvu sportisti, aktīvā dzīves veida popularizētāju ar personīgo piemēru un aktivitātēm, LSVA balvas „ Par godīgu spēli” laureātu.

Sportistus priecēja Raimonda Paula un Viktora Lapčenoka uzstāšanās. Vakara noslēgumā sekoja saviesīgā daļa. LSVS prezidents Daumants Znatnajs  saka Paldies visiem Latvijas sporta veterānu senioru savienības 50. sporta spēļu noslēguma salidojuma  dalībniekiem, kuri ziedoja 21. novembra  traģēdijā cietušajiem. Saziedoti 242 lati un iemaksāti fonda “Ziedot” kontā.


Написать комментарий