44 gadu vecumā apprecējies aktieris Kristians Sleiters

foto: popcornnews.ru
foto: popcornnews.ru

Deviņdesmitajos gados populārais aktieris Kristians Sleiters atkal kļuvis par precētu vīru.

44 gadus vecais Kristians Sleiters par sievu apņēmis savu ilggadējo draudzeni Britāniju Annu Lopesu (26). Pāris viens otram jāvārdu teicis Floridā. 

Kristians un Britānija kāzas nosvinēja nedaudz vēlāk nekā sākotnēji bija plānojuši. Šā gada februārī aktiera pārstāvis atklāja, ka Sleiters un viņa draudzene esot saderinājušies, savukārt šā gada maijā intervijā slavenību žurnālam „People” Kristians pats personīgi stāstīja, ka abi ar līgaviņu plānojot svinēt kāzas jūlijā. 

„Tās būs jaukas, intīmas un nelielas svinības tikai ģimenes lokā,” norādīja Sleiters. „Mums bija liela saderināšanās ballīte 31. decembrī. Bijām kopā visa ģimene, kādi 200 cilvēki. Man jau tagad ir sajūta, ka esam nosvinējuši kāzas, tāpēc īstajā dienā plānojam tikai nelielu atzīmēšanu.” 

Kristianam Sleiteram šī ir otrā laulība. Viņš bija precējies ar žurnālisti un producenti Raienu Hadoni. Šajā laulībā pasaulē nāca abi viņa bērni – Džeidens Kristofers (14) un Eliana Sofija (12). 

2003. gadā Hadoni arestēja par miesas bojājumu nodarīšanu vīram. Ceļojuma laikā uz Lasvegasu pāris apmeklējis „Hard Rock Cafe” kafejnīcu. Strīda laikā Raiena metusi Kristianam ar stikla pudeli, kā rezultātā viņš guvis dziļu cirstu brūci kaklā. Sleiteram pēc incidenta slimnīcā uzliktas 20 šuves. 

2004. gada Ziemassvētkos pāris paziņoja par šķiršanos. Laulība oficiāli šķirta 2007. gadā. 

Kristians Sleiters un Britānija Anna Lopesa salaulājās šā gada 2. decembrī pēc trim kopābūšanas gadiem. 

Šā gada maijā par 2.21 miljonu dolāru Sleiters iegādājās spāņu stila villu Floridā, kur jaunajai ģimenītei mitināties pēc kāzām. 

Sleiters pasaules slavu iemantoja deviņdesmitajos gados, pateicoties lomām tādās filmās kā „True Romance”, „Robin Hood: Prince of Thieves”, „Interview With the Vampire” un „Pump Up the Volume”. 


Написать комментарий