J.Dukšinskis: Olimpiskā centra pakalpojumu cenas tiks izanalizētas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sakarā ar to, ka daudzi daugavpilieši ziņo, ka nevar atļauties izmantot Olimpiskā centra pakalpojums augstu cenu dēļ, portāls Gorod.lv griezās pie pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieka Jāņa Dukšinska, kurš ir sporta jomas kurators, ar jautājumu, vai viņš uzskata Olimpiskā centra pakalpojumu cenas par adekvātam, un vai viņam nav informācijas par iespējamo cenu samazināšanu.

J.Dukšinskis paziņoja, ka Olimpiskā centra pakalpojumu cenas tiks izanalizētas. Pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks nepaziņoja, vai pastāv iespēja, ka pakalpojumu cenas varētu tikt samazinātas, atzīmējot tikai to, ka cenu politika ir vērsta uz abonementu iegādi, kas ir izdevīgāk, nekā parasts apmeklējums.

Olimpiskajā centrā noteiktām cenām jāveicina papildus peļņas gūšana, izdevumu segšana, vismaz minimālās pamatpeļņas gūšana, paskaidroja pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks.

J.Dukšinskis atzīmēja, ka centra apmeklētība nav īpaši samazinājusies, šobrīd tiek apspriesta iespēja organizēt papildus akcijas vai noteikt dienas, kurās Olimpiskā centra pakalpojumi būtu pieejami lētāk. Lai mainītu cenu politiku, ekonomiski jāpamato jaunas cenas, lai saprastu, vai var samazināt cenas un palielināt gan apmeklētības, gan ekonomiskā efekta līmeni, paskaidroja pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks. 


Написать комментарий