Uzsākta Rēzeknes pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu izstrāde

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pamatojoties uz Rēzeknes pilsētas domes 2013.gada 22.novembra lēmumu Nr. 284 „Par Rēzeknes pilsētas teritorijas plānojuma 2007-2019.gadam grozījumu uzsākšanu”, ir uzsākta Rēzeknes pilsētas teritorijas plānojuma 2007-2019.gadam grozījumu izstrāde. 

Kā infromē Rēzeknes pašvaldības portāls, grozījumu izstrāde notiks saskaņā ar apstiprināto Rēzeknes pilsētas teritorijas plānojuma 2007.-2019.g. grozījumu darba uzdevumu (pielikumā).

Grozījumu izstrādes vadītāja un kontaktpersona - Rēzeknes pilsētas attīstības pārvaldes telpiskās attīstības plānotāja Marina Labanovska, tel. 64607679. 

Orientējošais teritorijas plānojuma grozījumu pirmās redakcijas sagatavošanas laiks un nodošana sabiedriskai apspriešanai - 2014.gada marts.

Priekšlikumus un ieteikumus teritorijas plānojuma grozījumu izstrādei četru nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas brīža rakstveidā iesniegt Rēzeknes pilsētas iedzīvotāju apkalpošanas centrā darba laikā vai pa pastu uz adresi: Atbīvošanas aleja 93, Rēzekne, LV-4601, vai elektroniskidome@rezekne.lv, norādot iesniedzēja rekvizītus, adresi un kontakttālruni.  

Par turpmākajiem sabiedriskās apspriešanas pasākumiem tiks ziņots atsevišķi.

Pielikums


Написать комментарий