Depardjē meita: Mans tēvs nedzīvos vairāk kā piecus gadus

foto: Getty Images/Fotobank.ru
foto: Getty Images/Fotobank.ru

Pasaulslavenā franču aktiera Žerāra Depardjē meita Džūlija savu tēvu raksturojusi kā huligānu un neuzticamu cilvēku, kā arī paudusi uzskatu, ka viņš mirs tuvāko piecu gadu laikā pārdroša dzīvesveida dēļ.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Depardjē meita teikusi: "Ilgi viņš neizvilks. 65 gadi - tas vēl nav večuks. Bet, zinot kā viņš dzīvo, var teikt, ka viņam vairs daudz nav atlicis. Vēl pieci gadi, un viņa ar mums vairs nebūs. Viņš ir nākamais sarakstā, es to zinu," sacījusi Džūlija, kura gājusi tēva pēdās un arī kļuvusi par aktrisi.

Intervijā, kuru 40 gadus vecā Džūlija Depardjē sniegusi laikā, kad tiek laists klajā viņas brāļa Gijoma, kurš nomira 2008. gadā 37 gadu vecumā no plaušu karsoņa, pēdējais albums, sieviete visai skarbi izteikusies par savu tēvu.

"Mans tēvs ir huligāns. Viņš saka vienu, bet dara ko citu. No viņa vajadzētu baidīties. Nav tā, ka viņš būtu nodevējs, bet no viņa labāk turēties tālāk," sacījusi aktrise.

Pēc Džūlijas teiktā, viņa pat ārēji negrib līdzināties tēvam. Aktrise atzinusies, ka veikusi piecas plastiskās operācijas, lai viņas deguns nelīdzinātos Žerāra Depardjē degunam.

Aktrise neslēpj, ka viņas ģimenē valdījusi visai saspringta atmosfēra, strīdi bijuši ierasti, pat "Ziemassvētkos visi strīdējušies". Viņa tāpat atzinusi, ka abiem ar brāli nav bijis viegli augt tēva ēnā.

"Viņš visu laiku kaut kur brauca, visu laiku paskaidroja, ka viņš nevar būt kopā ar mums. Viņš nevar ilgi palikt vienā vietā," teikusi sieviete.

Džūlija Depardjē arī pastāstījusi, ka viņas tēvs vienmēr esot apskaudis dēlu par viņa rakstnieka un mūziķa talantu - viņa ārvalstu medijiem pastāstījusi gadījumu, kad viņas astoņus gadus vecais brālis Gijoms nolēmis tēvam paspēlēt klavieres. Bērns ļoti centies, bet Depardjē atļāvies plātīties ar rokām un ākstīties.

Aktiera reputācija dzimtenē strauji pasliktinājusies pēc tam, kad viņš atteicās no Francijas pilsonības un pieņēma Krievijas pilsonību.


Написать комментарий