Dagdas novada tautas namam – 50

foto: dagda.lv
foto: dagda.lv

6. decembrī notika pasākums, veltīts Dagdas Tautas nama 50 gadu jubilejai, kurā pulcējās mūsu novada cilvēki un ciemiņi, ziņo Dagdas novada portāls.

Laiks skrien vēja spārniem un mūsu Dagdas TN svin savu apaļo 50. jubileju. Šo gadu laikā daudz kas ir mainījies – gan pats Tautas nams, gan vadība, gan darbinieki. Pasākumi šeit tika organizēti visu gadu garumā, uzņemot pie sevis skatītājus, dejotājus, dziedātājus u.c. ciemiņus.

Arī piektdienas vakarā Dagdas Tautas namā pulcējās gan sveicēji, gan dziedātāji un dejotāji – tie, kam šīs Tautas nama telpas ir mīļas jau ilgus gadus.

Ar jaukām dejām visus priecēja Dagdas deju ansamblis, kā arī dejotāji no Andzeļu un Šķaunes tautas namiem. Ikviena sirdi aizkustināja valsis, ko izpildīja invalīdu brālības „Nema” biedrs Aivars Brics un Aija Utkina. Cilvēki varēja izbaudīt arī videofilmu, kurā bija redzama neliela daļa no pasākumiem un darbības Dagdas Tautas namā šo gadu gaitā.

Pasākumu vadītāja Solvita Plivča sirsnīgi parunājās ar bijušajiem kultūras darbiniekiem, gremdējoties kopīgās atmiņās par ikdienas un interesantiem atgadījumiem no Tautas nama dzīves.

Sveicēju vidū bija Dagdas novada domes priekšsēdētāja S. Viškure, ciemiņi no Baltkrievijas un novadnieki.

Dagdas TN vokālā grupa „Solversija” pārsteidza skatītājus ar bagāto izdomu dziesmās un deju soļos, kā arī folkloras kopa „Olūteņi” parūpējās, lai vakars būtu piepildīts ar smiekliem un prieku.

Tautas nama darbiniekus sveica visa vakara gaitā. Pēc pasākuma klātesošajiem bija iespēja izbaudīt brāļu Puncuļu dziesmas un mūziku.



Написать комментарий