Volkswagen Golf Plus pēctecis parādīsies 2014. gada rudenī

foto: autonews.ru
foto: autonews.ru

Volkswagen Sportsvan, kurš modeļu rindā nomainīs Golf Plus, būs nopērkams jau nākamā gada rudenī.

Pēc izdevuma AutoExpress ziņām, kurš publicēja jaunuma fotogrāfijas testu laikā, automobilis sērijveida izpildījumā iegūs minimumu atšķirību no koncepcijas automobiļa, kurš tika parādīts septembrī Frankfurtes motoru šovā.

Konstrukcijas plānā automobilis būs Golf septītās paaudzes kopija – Sportsvan būves uz tās pašas platformas MQB. Turklāt jaunums būs par 134 mm īsāks nekā šī Golf Plus paaudze un par 83 mm garāks nekā Golf VII. Maksimālais bagāžnieka tilpums sastādīs apmēram 1500 l.

Visdrīzāk sērijveida automobilis būs aprīkots ar tādu pašu dzinēju līniju kā Golf. Runa būs par benzīna TSI ar tilpumu 1,2 un 1,4 l, kā arī dīzeļdzinējiem 1,6 un 2,0 l TDI, kuri būs pieejami Eiropas tirgū. Jaudas diapazons sastādīs no 85 līdz 150 zirgspēkiem. Visi dzinēji spēj strādāt kopā ar mehānisku transmisiju un DSG „robotu”, – ziņo autonews.ru.

Automobilis tiks aprīkots ar visām šajā klasē iespējamajām drošības sistēmām, tai skaitā ar adaptīvo kruīza kontroli, automātisko tālās gaismas vadību, automātisko parkošanās sistēmu, avārijas bremzēšanas funkciju un noturēšanās uz joslas sistēmu. 



Написать комментарий