Čeļabinskas deputāts sakāvās ar strādnieku, abi vērsās policijā

foto: chel.aif.ru
foto: chel.aif.ru

Čeļabinskas apgabalā par kautiņa faktu starp Kizilas rajona deputātu sapulces deputātu un vietējo iedzīvotāju izmeklētāji veic pārbaudi.

Incidents notika naktī uz 3. decembri. Sākumā tiesībsargājošajos orgānos ar iesniegumu vērsās strādnieks, bet vēlāk analoģisks iesniegums tika saņemts no deputāta un uzņēmuma direktora.

Pēc iepriekšējās informācijas starp iesniedzējiem uzņēmuma teritorijā Kizilas rajonā notika strīds, bet konflikts pārauga kautiņā. Magņitogorskas Labā krasta starprajonu izmeklēšanas nodaļas vadītāja vietnieks Dmitrijs Malahovs paziņoja, ka kautiņa dalībnieki bija deputātu sapulces vicespīķeris, SIA „Kizildorstroj” ģenerāldirektors Nikolajs Ševčenko un šī uzņēmuma strādnieks Viktors Ļaļins, – ziņo eurosmi.ru.

Pēc izmeklēšanas datiem vīrieši viens otram nodarīja miesas bojājumus. Pēc strādnieka Ļaļina vārdiem direktors ieraudzīja, ka viņš ir piedzēries, viņi sāka strīdēties un sakāvās. Otrā iesniedzēja, deputāta Ševčenko paskaidrojumu izmeklētāji vēl nav saņēmuši, jo cietušais atrodas Magņitogorskas slimnīcā.  


Написать комментарий