Anželika Varuma zaudēja prātu 1

foto: avarum.ru
foto: avarum.ru

Daudzu iemīļotā 44 gadus vecā dziedātāja krasi mainīja imidžu: maigā un trauslā Anželika, pie kuras ir pieraduši cienītāji, pēkšņi parādījās skatītāju priekšā prātu zaudējušas izaicinošas skaistules tēlā.

Augsts matu sakasījums, stilīgas saulesbrilles, melns piegulošs puscaurspīdīgs bodijs ar izgriezumiem neslēpa mākslinieces grezno apakšveļu. Bet augstie botforti uz papēžiem pārvērta Anželiku par sievieti–vampīru, – vēsta sobesednik.ru.

Starp citu, pārmaiņām nebija gadījuma rakstura: Varuma kļuva par vājprātīgo, jo tieši tādas ir dziedātājas jaunais sacerējums. Mīlošais vīrs Leonīds Agutins pieņēma šādu mīļotās imidža nomaiņu ar sajūsmu, viņš ar lepnumu skatījās uz sievu, smaidīja un aplaudēja. Un, kaut gan talantīgais komponists neuzrakstīja nevienu dziesmu jaunajam sievas albumam, viņš aktīvi palīdzēja dziedātājai organizēt prezentāciju, kura, spriežot pēc ierakstiem Podoļskas, Kļavera un Navkas mikroblogos, izdevās brīnišķīgi. Eva Polna pagaidām nedalījās ar saviem iespaidiem, bet uzrakstīja Anželikai vienu dziesmu. Starp citu, kad viņa koncertā satikās ar savas 8 gadus vecās meitas Evelīnas tēvu Denisu Kļaveru, Eva ar viņu sasveicinājās. Acīmredzot, ka starp māksliniekiem ir tuvas attiecības, kaut gan viņi sēdēja pie dažādiem galdiņiem.   


Написать комментарий

Krievu zvaigznes, ir zvaigznes tikai Krievijā.