Verka Serdjučka ārstējas no alkoholisma

foto: serduchka.org
foto: serduchka.org

Populārais krievu skatuves mākslinieks Andrejs Daņilko, kurš atpazīstamību un tautas mīlestību iemantojis kā Verka Serjučka, uzsācis nopietnu cīņu ar atkarību no alkohola.

40 gadus vecais aktieris ir stingri apņēmies atbrīvoties no kaitīgās ligas, un Krievijas preses rīcībā esošā informācija liecina, ka Daņilko šobrīd uzturas kādā no Kijevas ārstniecības iestādēm, kur speciālistu uzraudzībā mēģina sākt jaunu dzīvi.

Pēdējā laikā Daņilko publiskos pasākumos nav bijis manāms, un preses pārstāvji izpētījuši, ka viņš nonācis kādā Ukrainas galvaspilsētas sanatorijā, kur viņam iesākumā veikts detoksācijas kurss, lai organismu attīrītu no vētrainās uzdzīves sekām.

Krievijas šovbiznesa aprindas šī vēsts nav pārsteigusi, jo runas par Daņilko alkoholismu klīdušas jau sen. Pats mākslinieks gan vienmēr kategoriski noliedzis savu iespējamo atkarību, bet neoficiāla informācija liecina par pretējos.

Arī klīnikas darbinieki medijiem apstiprinājuši, ka Daņilko pie viņiem ir pastāvīgs klients un viņam pāris reizes gadā tiek veikta organisma attīrīšanas kūre. Uzturoties sanatorijā, aktieris bauda pilnu servisu - viņam esot savs privātais dakteris un VIP palāta - trīsistabu numurs ar vannu, televizoru un citām ikdienā nepieciešamām lietām.


Написать комментарий