Kādi ir vēlīga un atklāta cilvēka kritēriji?

foto: old.skolas.lv
foto: old.skolas.lv

Atklāts cilvēks vienmēr ir mierīgs, ar pietiekamu pašapziņu, viņam ir labvēlīgs smaids.

Cita cilvēka skatienu iztur maksimāli ilgi. Nekad nerada saspringtu situāciju, prot nodot emocijas ar atklātu un saprātīgu skatienu.

Tādēļ, ka atklāts cilvēks ir pārliecināts par sevi, viņam ir atbilstoši žesti – atklāti un pārliecināti. Gatavs palīdzēt un atdot. Sabiedrībā viņu ciena. Pietiekami labi pārvalda intonāciju, reti paceļ balsi un praktiski nereaģē uz emocijām. Atklāts un vēlīgs cilvēks vienmēr prot palūgt, kas, starp citu, nav pazemojoši. Rodas vēlēšanās palīdzēt šādiem cilvēkiem. Vēlīgums ir īsta cilvēka īpašība, – vēsta eurosmi.ru.

Parasti atklātu un vēlīgu cilvēku kategorija neattaisnojas praktiski neparko. Viņi pietiekami atklāti atzīst savas kļūdas, nezaudējot savu lepnumu. Reti nosarkst un kautrējas. Atklāts cilvēks vienmēr atstāj sev tiesības uz kļūdu. Šie cilvēki ir aktīvi, tātad veiksmīgi un enerģiski. Viņi nebaidās no grūtībām, uztverot tās kā kārtējo dzīves etapu un nenovērtējamu pieredzi.

Labvēlīgs cilvēks ir cilvēks, kurš vienmēr cenšas palīdzēt tuvākajam, paužot uzmanību apkārtējiem, nekritizējot viņu rīcību. Te nav nekā sarežģīta, jo labi vēlējumi citiem nepieprasa kaut kādu īpašu piepūli. 


Написать комментарий