Maxima akcionārs par kasierēm pamperos: «Var būt dažādas lietas» 1

foto: Laura Briede/focus.lv
foto: Laura Briede/focus.lv

Maxima akcionārs un krīzes grupas vadītājs Igns Staškēvičs netieši apstiprinājis, ka Maxima kasierēm dažkārt var nākties strādāt pamperos, jo viņām stundām var nebūt iespēju apmeklēt tualeti.

"Šādai necilvēcīgai praksei nevienā mūsdienīgā uzņēmumā nevar būt vietas. Taču veikalu vadītāji mēdz būt dažādi - tieši no viņiem daudz kas ir atkarīgs. Ja ir stingrs vadītājs, kas uzskata, ka darba grafiks ir svarīgāks par visu, var būt dažādas lietas," trešdienas rītā Pirmā Baltijas kanāla raidījumā "Labrīt!" tiešajā ēterā skaidroja Staškēvičs.

Pēc viņa teiktā, esot jāņem vērā arī tas, ka daudziem darbiniekiem ir zems atbildības līmenis, tāpēc stingrai disciplīnai jābūt, citādi varot sākties ļaunprātīga atprasīšanās, izmantojot to ne vien dabisko vajadzību nokārtošanai, bet, piemēram, lai uzsmēķētu un tml.

Informāciju par pamperiem apstiprināja arī rīdziniece Irina, kas, piezvanot uz raidījumu, stādījās priekšā kā tirdzniecības tīkla darbiniece. Viņa arī apgalvoja, ka stingri vadītāji ar necilvēcīgu attieksmi esot tieši Maxima augstākās vadības apzināta izvēle.


Написать комментарий

nu gan pietiek. ne soli tajā vergturu kantorī