Zadornovs nodēvē Rīgu par bomzi smokingā un Latvijas attīstību noraksta uz geju parādēm 16

foto: obozrevatel.com
foto: obozrevatel.com

Jūrmalā dzimušais krievu rakstnieks un komiķis Mihails Zadornovs izteicis neizpratni par Ukrainā notiekošo Euromaidan un kā piemēru kāpēc turienes sabiedrībai nevajadzētu vēlēties iestāties Eiropas Savienībā minējis Latviju - neglaimojošā veidā.

"Es saprotu neapmierinātību Ukrainā. Pirmkārt, viņus kaitina tas ko dara Janukoviča komanda. Viņi domā, ka pēdējā cerība tikt no viņa un citiem zagļiem vaļā ir iestāšanās ES. Es arī uzskatu, ka no Janukoviča pārmaiņas uz labāko pusi gaidīt ir bezjēdzīgi. Neatkarīgi no viņa attiecībām ar Krieviju. Viņš iegūs atlaides uz naftu un gāzi, bet nu un? Vai kāds taisās dalīties ar Ukrainas tautu?", savā blogā raksta Zadornovs. "Tomēr cerēt uz ES kā glābeju ir vēl muļķīgāk. Lai arī saprotu dziļos cilvēku maldus, kuri nesaprot kur šodien ir pluss un kur - mīnuss."

"Paskatieties uz Latviju. Nabadzīga zeme! Viņi uzskata sevi par attīstītu valsti tikai tāpēc, ka pieļauj geju un esesiešu parādes. Latvijā vairs nav rūpniecīgas un lauksaimniecības. Knapi izdzīvo tie, kas ražo gaļu un pienu, nemaz nerunājot par kādreiz slavenajiem latviešu zvejniekiem," raksta komiķis. "Jā, Rīga ir skaisti saposta ar Eiropas dotācijām. Bet šajās mājās dzīvo nabadzīgi ļaudis. Latvijas galvaspilsēta ir bomzis, kurš sev nopircis smokingu."

Zadornovs arī uzskata, ka faktā, ka negodīgi ļaudis Ukrainā ir paši turīgākie pie vainas nav Krievija: "Ukrainā godīgi un kārtīgi cilvēki vislabāk dzīvoja Padomju gados. Starp citu, tāpat bija arī Latvijā. Bet tie, kas šodien tur ir ar visvairāk naudu, tolaik sēdēja cietumā nevis parlamentos un pilsētu domēs."

Viņš uzskata, ka Ukrainā labāk būtu jāgaida nākamās vēlēšanas, jāievēl godīgi politiķi un jāveido labas attiecības ar Krieviju, Baltkrieviju un Kazahstānu nevis ES.


Написать комментарий

Krievu šizofrēnija, no vienas pusas jau viņš noteikti saprot, ka tas kas Krievijā notiek ir galīgi garām – slepenība ap blokmāju eksploziju lietas pierādījumiem, specdienesti, kas šāva termobāriskās raķetes Beslanas skolā, utt. utt. Pilnīgs bezpreģels.

Bet kad kāda valsts grib attālināties no tā dzīvesstila tad nu tik meklēs par ko apsmiet. Bomzis smokingā ir DAUDZ labāk nekā valdība, kas spridzina savus iedzīvotājus gaisā! ;)

Domāju, ka viņam laiks iesaistīties krievijas politikā :-) Tur daudz tādu ākstu :-)

Vecais gejs varētu pārcelties uz kādu habārovsku - tur viņam īstā vieta ar saviem ķēķa jokiem!

Вроде талантливый, но тупой и ради своей популярности уже не видит грань, где его юмор перестает быть юмором, а становиться рупором шовинизма и пропогандой пророссийского постсоцализма. Пора выбрать или политический шут или списанный политик...

Bet nez kapēc puisim ir māja Jūrmalā un uzturēšanās atļauja .... Tas velk uz to kā Lužkovs vienmēr aplika Latviju, sauca par fašisma citadeli, bet kad Volodja
Volodjevičs piespieda asti, tad pirmā vieta, kur metās bēgt ar visu sazagto piķi bija fašistiskā Latvija. Un arī tagad dzīvo un ir laimīgs nīstajā ES Austrijā

Diemžēl par LV valdību un ES viņam ir taisnība

Bomzis bez smadzenēm ir pats Zadornovs, ar saviem novecojushajiem komunistu jociņiem un sapņiem par PSRS viņš vairs nemaz nav pelnījis ka viņu kāds klausās!

zadornijs pats ir gejs un laiks kratīties projām uz krieviju

Tas pareizi sacīts!Tā nu tas ir.Tos zagļus vajag likt cietumā,ne amatos vēlēt!

A tu tak esi Eurobomzis!Tev pašam tak nemaz savas mājas nav!Vazājies pa īres dzīvokļiem un stulbus komentārus darbā internetā raksti.

Tādam maskaļam nav vietas Latvijā, lai vācas uz Sibīriju pie lāčiem!

emocijas, emocijas,
bet, galvenajos vilcienos pateica visu taisnību, ES mūs nopirka un izmantoja...neatkarīgi mēs neesam.

Betnebrauksi vis uz Krieviju,kur varētu dzīvot kā padomju savienībā,Zadornov, jo esi iekrampējies as zobiem un nagiem tai dranķīgajā L a t v i j ā.

taisnību pateica ar ironiju. protams, nepatīkami. a kuram patīk nepatīkama patiesība. jāņem vērā, ka Zadornova humors balstīts bieži vien uz pašironijas

"Krievu šizofrēnija, no vienas pusas jau viņš noteikti saprot, ka tas kas Krievijā notiek ir galīgi garām – slepenība ap blokmāju eksploziju lietas pierādījumiem, specdienesti, kas šāva termobāriskās raķetes Beslanas skolā, utt. utt. Pilnīgs bezpreģels. Bet kad kāda valsts grib attālināties no tā dzīvesstila tad nu tik meklēs par ko apsmiet. Bomzis smokingā ir DAUDZ labāk nekā valdība, kas spridzina savus iedzīvotājus gaisā! ;)" ...

ko tu muldi.Ej izguli dzērumu.

"Diemžēl par LV valdību un ES viņam ir taisnība" Sumo

kā naglai uz galvas!

Написать комментарий