Zvans uz redakciju: Atkritumu izvešanas jautājums tika atrisināts dažu minūšu laikā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ceturtdien, 12.decembrī, uz portāla Gorod.lv redakciju piezvanīja Daugavpils privātā sektora iedzīvotājs, kurš dzīvo Lielā Dārza ielā. Aleksandrs bija sašutis par to, ka uzņēmums, kas nodarbojas ar sadzīves atkritumu izvešanu, neizveda atkritumus, kuri, saskaņā ar līgumu, bija atstāti konteinerā pie mājas.

Aleksandrs paskaidroja, ka firmas darbinieki, kuri izkrauj konteinerus specmašīnā, vairākkārt esot teikuši, ka nevēlas izvest atkritumus, jo konteiners esot smags un nestandarta. Lasītājs paziņoja savu adresi, uzvārdu un firmas nosaukumu, ar kuru ir noslēgts līgums, un lūdza palīdzēt tikt skaidrībā ar situāciju.

Sazinoties ar AS „Spec.ATU”, kura sniedz atkritumu izvešanas pakalpojumu mūsu lasītājam, lūdzām komentēt radušos situāciju. Precizējot informāciju dažu minūšu laikā, uzņēmuma ražošanas tehniķis Mihails Lavrentjevs paskaidroja, ka 12.decembrī uzņēmuma darbinieki tiešām nespēja pacelt konteineru pie vienas no mājām Lielā Dārza ielā: konteiners ir nestandarta, mašīna to pacelt nevar, tas jāizkrauj ar rokām. Cilvēku iespējas ir ierobežotas, tādēļ darbinieki nevarēja izkraut visu konteinera saturu. Taču problēma tika atrisināta 10 minūšu laikā pēc tam, kad klients griezās birojā. Pie viņa mājas atbrauca mašīna un pa daļām izkrāva konteinera saturu.

AS „Spec.ATU” darbinieks atzīmēja, ka šāda veida gadījumi nenotiek bieži. Uzņēmums vienmēr ir pretimnākošs un savāc atkritumus, pat, ja klienti vienā reizē izmet 10-15 atkritumu maisus.

Uzņēmums aicina klientus sekot līdzi konteinera svaram un atvainojas klientam par sagādātajām neērtībām.

Jautājumu un pretenziju gadījumā lūgums griezties uz AS „Spec.ATU” biroju, kur jūs uzklausīs un palīdzēs. Biroja tālruņa numuri atrodami gan līgumos, gan spectehnikā. 


Написать комментарий