Astahova un Mironova geju kāzas 1

foto: liveinternet.ru
foto: liveinternet.ru

Jau otro nedēļu internetā tiek apspriestas skandalozās pazīstamo aktieru geju kāzas.

Nesen interneta tīklā parādījās šokējoša informācija par to, ka pazīstamie Krievijas aktieri Sergejs Astahovs un Jevgeņijs Mironovs it kā ir apprecējušies Vācijā.

Šo pārsteidzošo ziņu sociālajā tīklā savā lappusē paziņoja skandalozais Krievijas režisors Kirils Ganins.

No tā brīža interneta lietotāji nevar atgūties un meklē informāciju par iemīļotajiem aktieriem, kura apstiprinātu Astahova un Mironova laulību reģistrācijas faktu Vācijā. Bet pagaidām aktieri klusē un nesniedz intervijas, bet interneta tīklā tā arī neparādījās geju kāzu fotogrāfijas. Tomēr Kirils Ganins vēlreiz komentēja aktieru kāzas.

Kā ziņo vesti.ua, viņiem izdevās uzzināt no Kirila Ganina, ka viņa informācijas avots ir drošs.

Režisors paziņoja: „Informāciju par to, ka Mironovs un Astahovs apprecējās es uzzināju no ticama avota, bet viņa vārdu es nenosaukšu, jo viņu atlaidīs no darba. Es nebaidos, ka Mironovs pret mani iesniegs prasību tiesā tādēļ, ka tā ir realitāte, kura ir apstiprināta ar dokumentiem”.

Tāpat Ganins paskaidroja, kādēļ pastāstīja par pazīstamo aktieru attiecībām visai pasaulei: „Lieta apstāklī, ka šīs laulības man kļuva par pēdējo pilienu – mēs zaudējam morāli un tikumību. Tādēļ tiek sagrautas daudzas vērtības, tai skaitā arī ģimene. Sagrūs ģimene kā sabiedrības šūniņa – sagrūs mūsu valsts”.

Sergeja Astahova un Jevgeņija Mironova cienītāji ar nepacietību gaida, kad viņu elki atspēkos šo informāciju. 


Написать комментарий